Tulihan se talvi vihdoin


Lunta sataa ja pakastaa. Sain juuri ennen lumentuloa valmiiksi villatakin ja housut kuopukselleni. Hiukan kävi mielessä, tuleeko niitä käytettyä lainkaan kun on ollut niin lämmintä ettei vauva ole vaunuissa tarvinnut toppapuvun alle muuta kuin sisävaatteet. Tein ne nyt kuitenkin valmiiksi enkä näköjään turhaan. Lankana Alvita Alpaka, takin ohje on “Last Minute Knitted Gifts”-kirjasta. Kirjassa se oli peruspuserona, itse tein edestä aukeavan. Housujen ohje on “Neuleita kullannupuille”-kirjasta. Molemmat olivat kivoja neulottavia. Pidän ohjeista joihin ei ehdi kyllästyä :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s