Vuoden ensimmäinen työ

Vuosi alkoi pienellä projektilla. En halunnut kännyni hyytyvän kylmässä joten tein sille pussukan. Minulla on aina ollut ongelmana löytää oikeasti toimivaa kännykkäkoteloa ja tein nytkin pitkän retken pitkin blogeja ja keskustelufoorumeita ja hain ideoita. Lopulta päädyin tekemään taskullisen pussukan jotta saisin handsfree-piuhasysteemitkin mukaan. Kuvitelmani toimivasta pussukasta kokikin kirjaimellisesti kolauksen kun yritin kohmeisilla sormillani pujotella kännykkää ulos pussista ja se singahti siitä kuin liukas saippuapala suoraan lattialle. Säikähdyksellä päästiin kuten on tapana sanoa. En ole siis sitä_oikeasti_toimivaa_koteloa keksinyt vieläkään. Ai niin, lankana oli shoeller&stahlin Record 210 Color puuvillalanka. Riemunkirjavana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s