Hirsimökkisukkasia

Täytyy nyt kirjoittaa jotain kaikista äsken valmistuneista ja vielä keskeneräisistä töistä kun olen kerran vauhtiin päässyt :)

Jo pitemmän aikaa oli katsellut blogeissa ja foorumeissa kuvia Log Cabin sukista, ihaillut ja huokaillut. Harvemmin ihastun johonkin sukkaohjeeseen niin täysillä, nyt näin kuitenkin kävi. Ohjeen saadakseni olisi pitänyt ostaa “Handknit Holidays”-kirja ja mietinkin pitkään, viitsinkö ostaa kirjan vain yhden sukkaohjeen takia. Lopulta halu saada ne sukat vei kuitenkin voiton ja kävin ostamassa kirjan. Onneksi siitä kirjasta löytyi sitten paljon muutakin neulottavaa joten ei ihan yhden ohjeen takia tarvinnut ostaa. Eka sukka on nyt yli puolenvälin ja neulominen on ollut hauskaa. Lankana on seiskaveikka jota oli kertynyt muutama kerä ja puikkoina addin 4 mm pyöröt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s