Nalletehdas

Uudessa Modassa oli kivasti lapsille tarkoitettuja neuleohjeita. Esikoinen päätti neuloa karvaisen repun ja langatkin tuli haettua. Keskimmäinen päätti että hänpä haluaa nallen. Lankakaupasta ei juuri sillä hetkellä löytynyt minkäänlaista karvalankaa ruskeana joten hän sanoi että myös jääkarhu käy. Sellaisen hän myös sai. Ohje siis Moda 1/2007 ja lankana shoeller&stahlin La Ola Fashion. Muistuttaa kovasti Sandnesin Funnya ja Novitan Tango Fania.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s