Ikuisuusprojekteja

on tietysti täälläkin. Tai mitkä ovat ikuisuusprojektin kriteerit, minulla tärkein taitaa olla huono omatunto siitä ettei työ ole valmistunut odotetussa ajassa. Omantunnon kolkutteluja lisää vielä se, ettei paita tule minulle itselleni vaan miehelle. Iso työ on vain niin helppo jättää sivuun odottamaan ja ottaa väliin pienempiä töitä. Pienet neuleethan valmistuvat nopeasti ja kohta pääsee taas jatkamaan sitä isoa. Niitä pieniä töitä tulee sitten tietysti koko ajan lisää koska ideoita on paljon. Joten iso työ odottaa… ja odottaa… ja odottaa. Nyt olen kuitenkin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja neuloa tämä paita valmiiksi. Etenkin kun oikeasti tärkeä pienempi työ, kuten vauvan villapuku, on valmistunut.

Paidan ohje on viime vuoden puolella ilmestyneestä Suuri Käsityö-lehden Parhaat neuleet-spesiaalinumerosta ja lankana Sandnesin Smart. Että mä pidän siitä langasta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s