Plääh

En mä sit eilen tietenkään muistanut niitä revenneitä hanskoja, vasta tänään tajusin ettei keskimmäisellä ole huomiselle käsineitä, tai on, mutta vain ne rikkinäiset. Aloin sitten hirveällä kiireellä väsätä ainoasta huopuvasta langasta mitä kotoa löytyi, lapasia. Ohjeen otin Garnstudiolta ja langan kaksinkertaisena jotta saisin saman tiheyden aikaiseksi kuin ohjeessa. Alpakkalanka ei tosin kuulemma huovu yhtä hyvin kuin tavallinen villalanka joten saattaa olla ettei niistä tulekaan keskimmäiselle lapasia vaan esikoiselle, tai sitten pahimmassa tapauksessa mulle itselleni. Aika reilun kokoisia näyttäisi tulevan. Hmph. Toivotaan parasta.
Se, mitä tänään olen pohtinut, on tämä stressineulonta, deadline-neulonta tai vauhtineulonta tai miksikä sitä pitäisi sanoa kun pitää saada jotain valmiiksi kauheassa kiireessä ja paineen alla. Neuloin yhden lapasen valmiiksi tunnissa ja tajusin sitten ettei tämä homma ole minua varten. Olin hikinen, väsynyt, käteen sattui ja päätä jomotti. Totaalinen kyllästyminen iski. Neulominen on harrastus ja sen pitäisi olla hauskaa. En halua neuloa veren maku suussa. Kai mun sen verran täytyy itsestäni pitää etten tee rakkaasta harrastuksestani itselleni pakkopullaa ja paineiden aiheuttajaa. Kaupasta saa ja mopolla pääsee vai miten se menikään.

4 thoughts on “Plääh

  1. Kiko says:

    Kiitos joko! :)

    Toinenkin lapanen on jo melkein valmis joten tänään pääsen varmaan testaamaan huopuvatko ne kunnolla.

  2. joko says:

    mukava blogi sinulla!
    minä en tiedä alpakan huopumisesta, kun en sitä ole ikinä huovuttanut, mutta lämmintä se ainakin on ja ihanan pehmeää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s