Kevään Verena

Pääsin pitkästä aikaa Prismaan ja kun lehtihyllyssä oli uusi Verena niin pitihän se ostaa, jo sen takia etten ole pitkään aikaan mitään neulelehtiä ostanut (en ainakaan muista että olisin) ja koska tarvitsin piristystä.
Tämänkertainen lehti yllätti iloisesti. En ole viime aikoina löytänyt Verenasta kovin paljon neulottavaa koska lehti on ollut täynnä efektilangasta neulottuja karvaisia puseroita jotka eivät tarjoa juurikaan haastetta eivätkä ole muutenkaan mun mieleeni. Sen lisäksi jokainen vauvaa sylissään kanniskellut tietää kuinka “käytännöllisiä” karvaiset puserot ovat. Puklut eivät välttämättä erotu että onhan siinä jotain hyviäkin puolia ;)
Niistä neuleista siis:
Tämä ei ole varsinaisesti suosikkini mutta toi elävästi mieleeni ne puserot jotka 14-15 vuotiaana itse suunnittelin ja toteutin. Eri langoista neulotut läiskät olivat kovasti muotia silloin. Tuntuu hassulta että ne ovat tulleet takaisin.

Tykkään tuosta kaula-aukosta ja värikin on juuri mun

Tästä pidän eniten. Yksinkertainen ja tyylikäs. Tahtoo!

Tästäkin pidän, paljonkin

Aika tavallinen mutta silti juuri tyyliseni ja täytyy sanoa että saksalaiset osaavat suunnitella palmikkoneuleita.

Petrolin palmikkopuseron vartalo-osa on kohta valmis vaikka onkin viime päivinä edistynyt kovin hitaasti. Tai siis valmis ja valmis. Silloin ollaan vasta kädenteillä mutta koska kyseessä on raglanpusero niin pääsee välillä neulomaan hihoja ja raglankavennusten neulomisesta tykkään paljon. Siinä näkee selvästi miten neule valmistuu ja mikä mukavinta, silmukat vähenevät koko ajan :)

One thought on “Kevään Verena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s