Viimeisiä senttejä ja Pörriinä-säärystimet

2007_02190033

Palmikkopusero on kohta kainaloissa, kolme senttiä puuttuu. Puuduttavat kolme senttiä. Se on aina yhtä vaikea vaihe, kärsimättömyys on huipussaan, yhteen senttiin tuntuu mahtuvan liian monta kerrosta ja kaikesta neulomisesta huolimatta neule tuntuu lyhenevän koko ajan. Tekisi kovasti mieli päästä jo hihojen kimppuun. Ajattelin josko kokeilisi tehdä ne magic loopilla, molemmat samalla kertaa. Epäilen tosin ettei 80-senttinen pyöröpuikkoni riitä siihen, ainakaan siinä vaiheessa kun lisäykset on tehty ja hihoissa alkaa olla leveyttä. Kokeilemalla se kai selviää.

2007_02190020

Nuorempi tyttö ilmoitti tarvitsevansa säärystimet. Ohjeetkin sain ja tarkat sellaiset. Piti käyttää jääkarhusta jäänyttä valkoista pörrölankaa ja jotain vaaleanpunaista lankaa, yhdessä. Aloitin neulomisen yritys ja erehdys-menetelmällä, ensimmäisellä kerralla silmukoita oli liian vähän, toisella liikaa ja kolmannella sopivasti. Saman ajan olisin voinut tietysti käyttää mallitilkun tekemiseen ja yleensä teenkin. Nyt vain laiskotti liikaa. Säärystimet saivat nimenkin, Pörriinä.

I´m almost done with the body of my husband´s cabled sweater. I can´t wait to start the sleeves but I have to knit just a bit more. Only 1 inch left and that has been one long inch. I´ve been knitting and knitting but the sweater seems to shorten all the time :D

My younger daughter wants me to make her furry leg warmers. She gave me exact instructions. I have to use leftover yarn from the polar bear toy I made her, and some pink yarn.

2 thoughts on “Viimeisiä senttejä ja Pörriinä-säärystimet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s