Vaikka kuinka huolellinen olisi…

Miehen palmikkopusero on nyt suurimmaksi osaksi valmis. Tai ainakin melkein, kainaloissa asti. Pientä hienosäätöä olen joutunut ja joudun tekemään koska a) pituutta tarvitaan lisää yhden mallikerran verran sekä hihoihin että vartalo-osaan sekä b) toisen hihan palmikkokuviossa oli virhe. Huomasin sen eilen ja harmitti kovasti koska olen yrittänyt olla tosi huolellinen ja tarkistanut aina välillä ettei yksikään palmikonkierto mene väärin. Virhe itse näytti tältä:

palmikon korjaus1

Mies oli sitä mieltä ettei sitä kukaan huomaa mutta itseäni asia olisi jäänyt häiritsemään joten päätin purkaa palmikon ja korjata sen. Alussa hiha näytti aika rumalta:

palmikon korjaus2

Sitten jo hiukan paremmalta:

palmikon korjaus3 palmikon korjaus4

Apuna käytin grillitikku-palmikkopuikkojani joilla neuloin jokaisen rivin uudestaan. Väärin mennyt osa ei onneksi ollut leveä, vain neljä silmukkaa.

Ja lopuksi korjattu palmikko:

palmikon korjaus6

Tällainen näpertely vie yllättävästi energiaa ja nyt tekisi mieli leipoa jotain_oikein_makeaa.

8 thoughts on “Vaikka kuinka huolellinen olisi…

  1. Anitta says:

    Kyllä minäkin olisin purkanut kun virhe oli noinkin näkyvällä paikalla. Olisin varmaan purkanut koko neulomuksen virheeseen asti. Muutaman silmukan purku kapealla alueella on aika työlästä. Onnistuit hienosti.

  2. famu says:

    Tykkään neuloa palmikoita.Upea tuo Sinun neuleesi.Saa miehesi hienon puseron.Sivujasi selatessani nyt ensimmäisen kerran,löysin sieltä paljon mukavia neuleita.

  3. Kiko says:

    Kiitos lankavuori ja joko! Itse asiassa se on helpompaa kuin miltä näyttää, pitää vain olla tarkkana että ottaa langat oikeassa järjestyksessä ettei joku kerros jää välistä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s