Laihat kesälankavarastot

Tänään oli niin kaunis keväinen päivä että väkisinkin toi mieleen tulevan kesän ja sitä mukaa tietenkin kesälangat. Oli just sellainen päivä jolloin villalangat alkaa pikku hiljaa tökkiä ja haluttaisi saada puuvillaa työn alle. Olen kevät- ja kesäihminen, siitä ei pääse yli eikä ympäri ja odotan lämpimiä vuodenaikoja vasikan innolla.

Neulomiset jäivät tänään minimiin koska vauva tekee hampaita ja häntä siinä lohdutellessani en viitsinyt paljon palmikoita neuloa, virheitä olisi saattanut tulla liikaa. Lankalaatikon penkominen lelujaan ihmettelevän vauvan vierellä sen sijaan sujui mainiosti. Kesälankavarastoni oli, kuten epäilinkin, laiha ja novitavoittoinen. Ei että Novitassa mitään kauheasti vikana olisi mutta tarkoitan ettei varastossani ollut mitään täysin uutta ja mielenkiintoista lankaa. Mistä sitä aloittaisi… no vaikka uusimmasta:

Tennessee

Jo aiemmin esittelemäni suklainen Tennessee (kaikki kerät eivät päässeet kuvaan) jolle on jo suunnitelma olemassa, siitä tulee kesätoppi jossa on enimmäkseen joustinta ja ihan hiukan palmikkoa mutta muuten ihan simppeli ja yksinkertainen. Saa nähdä onnistuuko, silmukat laskin tänään ja puikoillekin toppi on jo päässyt, mutta koska olen päättänyt neuloa palmikkopuseron ensin valmiiksi niin edistystä ei ihan lähiaikoina ole odotettavissa. Uutta Tennesseessa on väri, ruskea ei ole ollut aikaisemmin minun värini mutta nyt on alkanut miellyttää.

Sitten seuraava eli Butterfly jota on, kuten lankoja yleensä, liian vähän. Miksi, oi miksi, en älynnyt ostaa sitä enemmän. Mitä ihmettä teen kahdella kerällä?

Butterfly

Tietysti on mulla varastossani myös Samosta, sitäkin aivan liian vähän. Kaksi kerää keltaisenkirjavaa ja pari nöttöstä muuta, huoh. Pirteä pötkylä on Record 210 Color-nimistä puuvillalankaa josta tein vuoden alussa kännykkäpussin. Sitäkin on vain se vajaa kerällinen. Saakohan noista muuta kuin nukenvaatteita.

Samos ja Record 210 Color

Ja lopuksi kasa viime kesänä Prismasta ostettua aleMalibua. Valkoisesta tein esikoiselle juhlaboleron ja turkoosin ostin itselleni. Kai siitä jokin toppi tulisi, toivon vain ettei taas käy niin kuin muiden kohdalla eli lankaa on yksi kerä liian vähän..

Malibu

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s