Vielä vähän

No nyt se alkaa näyttää jo ihan oikealta puserolta.

petroli palmikkopusero

Tykkään erityisesti raglankavennusten pikkupalmikoista

petroli palmikkopusero

Jos vaikka tällä viikolla ehtisi valmiiksi, se olisi tavoite.

Vaikka eilen kovasti mietinkin kesälankoja niin lankakauppaan en kuitenkaan tähän hätään pääse joten sen varaston täydentäminen siirtyy hiukan. Sen sijaan muistin turkoosit Sandnes Alfa-keräni joista oli tarkoitus tulla jotain pehmeää ja muhkeaa minulle itselleni. Olen aloittanut parikin eri neuletta siitä mutta mikään ei ole oikein natsannut. Nyt sitten muistin mainion neuletakin jossa on ruuhkaa nappilistalla ja ajattelin kokeilla sitä.

napit/buttons

Nappien suhteen on pikkuinen ongelma, niitä ei nimittäin ole puoliksikaan niin paljon kuin tarvittaisiin, vain 5 kpl. Ohjeessa niitä on 12 kpl. Satun vain tykkäämään niistä napeista tosi paljon ja minusta ne sopivat Alfan kanssa. Nyt onkin sitten kaksi vaihtoehtoa, joko nappilista jää tosi harvaksi ja siihen tulevat vain nämä 5 nappia tai sitten nämä napit jäävät odottamaan myöhempää käyttöä ja tätä neuletakkia varten ostan uudet. Viimeinen vaihtoehto kuulostaa kieltämättä järkevämmältä. Ihan samanlaisia nappeja en saa koska nämä ovat peräisin miehen poikamiesvuosinaan Kreikasta ostamastaan villatakista joka koki mystisen kutistumisen, pääsi takaisin kerälle ja neuloutui uudeksi puseroksi miehen käyttöön.

napit/buttons

5 thoughts on “Vielä vähän

  1. Kiko says:

    Kiitos minnie :) outi, olen tosi innoissani tästä projektista, neuloin eilen muutaman lisäyksen verran kun oli pakko nähdä miltä se tulee näyttämään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s