Edistystä nappipusero-asiassa

Tältä tämä alku sitten näyttää

Buttoned sweater / Sandnesgarn Alfa

Olen ihan mahdottoman innoissani tästä neuleesta, toivottavasti kokokin tulee olemaan sopiva, tarkoitus on tehdä siitä tyköistuva.

Vielä lähikuvia lisäyksistä. Koska lanka on paksua, päätin tehdä lisäyksistä keveät, tuommoiset tuuletusaukot.

Buttoned sweater / Sandnesgarn Alfa

Buttoned sweater / Sandnesgarn Alfa

Here´s my progress so far. I´m so exited about this project and I´m hoping that the sweater will fit. I don´t want it to be too big, I would like a snuggly fit.

And a closer look of the yarn over increases I´m making.

10 thoughts on “Edistystä nappipusero-asiassa

 1. mammaliini. says:

  siitä petroolista palmikkopuserosta tulee upea! olen katsellut vastaavia ohjeita ja esitellyt paitoja tyttärille, mutteivät ole vielä suostuneet innostumaan :D. mää niin tykkäisin tehdä pintaneuleita.

 2. Kiko says:

  jantta, kiitos! :)helmis, juu, se on aika addiktoiva tapa neuloa, aina tuntuu että yhden kerroksen voisi vielä tehdä :) Tänään en ole tosin neulonut silmukkaakaan siitä koska olen päättänyt ottaa loppukirin palmikkopusero-asiassa. Vielä hiukan niin saan sen pois päiväjärjestyksestä.

 3. Helmis says:

  Oi, ihanalta näyttää. Katsoin jo aiemmin, että ihanan mallin olet löytänyt. Mielenkiintoinen ja varmaan aika addiktoiva tapa tehdä, kun aloitetaan ylhäältä ja neule varmaankin etenee aika nopeasti. Voisi kuvitella, että sitä ei malta laskea käsistään välillä :).

 4. Kiko says:

  sini, tähänastisen perusteella suosittelen :)hansu, oliskohan lanka tosiaan löytänyt mallinsa :) mä niin toivon koska jos tää ei onnistu, en todellakaan tiedä mihin sitä seuraavaksi kokeilisin.

 5. Sini says:

  Toi alfa näyttäiskin taipuvan aika hyvin tuohon malliin…Löytyisköhän tuosta apu mun valkoisille alfoille, joita löytyy yksi kassillinen kaapista. Odotan innolla lopputulosta :D

 6. Kiko says:

  Kiitos kannustuksesta famu ja tiinuli! :) Odotan jännityksellä milloin pääsen ensimmäistä kertaa kunnolla sovittamaan sitä, nyt se on vielä niin lyhyt ettei kaula-aukon muotoa pysty kunnolla hahmottamaan. Tavoite on että siitä tulisi samanlainen kuin ohjeen kuvassa, iso ja neliskulmainen :)

 7. famu says:

  Onpa kivan näköinen alku tuolla uudella neuleella.Kaunis ja tasainen jälki.Mielenkiintoista seurata edistymistä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s