Ei enää ikuisuusprojekti

Tässä tämä nyt olisi valmiina

palmikkoneule / cabled sweater

ja poseerauskuva myös ;)

palmikkoneule / cabled sweater

Puseron tiedot: Miehen aranpusero, SK-lehden parhaat neuleet-spesiaalinumero 9B, syksy 2006, lanka Sandnes Smart, petroli, menekki 950g.

Otin eilen kunnon loppukirin ja neuloin aina kun sattui vapaa hetki olemaan. Tälle päivälle jäi vielä kaula-aukon viimeistely ja langanpäiden päättely. Nyt mulla on niska ja silmät jumissa mutta tuntuu mukavalta että pusero on valmis ja käyttäjä tyytyväinen. Lankaa oli ostettu tasan kilo ja melkein kaikki meni, vain yksi kerä jäi yli. Itse asiassa ihan tasan kerä, toiseksi viimeinen kerä loppui just eikä melkein viimeistelyvaiheessa :D Koska mies on pitkä ja hoikka niin alunperin piti ottaa silmukkamäärät M koon ja pituudet L koon mukaan mutta siitä näytti tulevan aivan liian slim fit joten purkuun meni. Seuraava, onnistunut yritys oli sitten kokoa XL ja se on just sopiva. Ei liian tiukka muttei ihan kauhean isokaan. Silleen sopivasti reiluhko.

Jospa nyt lepäisi (siis neulomismielessä) loppupäivän.

Jos maltan. Etenkin kun nyt voin hyvällä omallatunnolla jatkaa nappipaidan tekoa :)

Edit: an English version added

I´ve finally finished my husband´s cabled sweater:) It took me about four months and it didn´t go well all the time. I had to rip the whole thing out once when I was almost to the armpits because it was going to be too small. Ripping it wasn´t fun at all but it was the best thing to do and I´m totally satisfied with that decision now.
I used Sandnes Smart (100% wool), 19 balls (950g) and 3,5mm and 4mm needles.

13 thoughts on “Ei enää ikuisuusprojekti

  1. Kiko says:

    Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! Olen todella otettu niistä :)hpny knits: thank you for your comment! I´m going to add an English version to this post as soon as I can :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s