Pikaneulontaa vaihteeksi

buttony sweater

Jatkoin tänään innolla nappipaidan tekoa. Kaula-aukko ei ole ihan niin iso kuin olisin halunnut mutta ei liian pienikään joten en ala purkamaan. Tuntuu kivalta neuloa välillä isoilla puikoilla ja paksusta langasta, valmista tulee nopeasti.

I´ve been knitting my buttony sweater today. The neckline turned out smaller than I would´ve liked but it´s still ok so I´m not going to rip it. It´s fun to knit with larger needles and bulky yarn for a change.

4 thoughts on “Pikaneulontaa vaihteeksi

  1. Kiko says:

    jaanam ja sipriina, kiitos :) paita on jo aika pitkällä, koetan tänään jossain vaiheessa ottaa siitä taas kuvan. Nappikauppaan pitäisi myös päästä.uhoava gnu, kiitos kehuista :) Alfa maksoi muistaakseni jotain 3,2 ja 3,6 euron väliltä. En valitettavasti muista enää tarkkaan. Siinä on villaa ja mohairia ja on kyllä tosi pehmeän tuntuista lankaa. Itse asiassa veikkaan että oli varmaan se 3,6 e kerä kun tarkemmin ajattelen.

  2. uhoava gnu says:

    Upean näköinen alku! Tuo Buttony on kyllä yksinkertaisen hauska malli, ja nyt varsinkin innostuin siitä kun näin täällä. Onko Alfa kovin kallista? Täytynee harkita sukkaprojektien jälkeen..Edellispostauksen villapaita on uskomaton! Tosi upea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s