Hihoja vailla, napeista puhumattakaan

Buttony sweater

Koska ketään valokuvaustaitoista ei ole kotona näin päiväsaikaan, piti ottaa itse kuva. Tämä tässä on paras otos minkä sain aikaiseksi mutta kaipa siitä jonkinlaisen käsityksen saa :) Vartalo-osa on nyt valmis, tein sen muuten silmukkamääriä myöten ohjeen mukaan, vain sivuissa olevat kavennukset ja lisäykset tein omasta päästä. Tuollainen ylhäältä aloitettava raglan on siitä ihana että voi todellakin sovittaa vaikka kuinka usein ja muokata sitä mukaa kuin edistyy. Toista hihaa olen jo hiukan aloittanut vaikkei se kuvassa näykään :) Toivottavasti lanka riittää, tämä neule syö keriä yllättävää vauhtia.

Here´s a progress picture of my buttony sweater. I´ve finished the body and I´m working on sleeves now. I did add some waist shaping, otherwise I followed the pattern.

6 thoughts on “Hihoja vailla, napeista puhumattakaan

  1. Kiko says:

    Kiitos! :) Olen neulonut tätä takkia kovaa vauhtia koska hitaasti edistyneen palmikkopuseron jälkeen tuntuu niin ihanalta nähdä miten neule edistyy silmissä vaikka täytyy sanoa että kutosen puikot tuntuvat käsiin aika oudoilta nelosten ja 3,5-millisten jälkeen :D

  2. joko says:

    nopea vauhti tosiaan. itse ei oikein kerkeä / jaksa puikkoihin koskea ja edistystä ei oikein muutenkaan huomaa sukissa ohuesta langasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s