Pinkkejä mandariineja

kevätpipoja Mandarin Fiestasta

Mandarin Fiestat ovat lähteneet haistelemaan ulkoilmaa kevätpipojen muodossa. Vanhempi tyttö tiesi tarkalleen mitä tahtoi, piti olla kissapipo (se tavallinen neliskulmainen) ja raidoituskin oli valmiiksi mietitty. Helppoa kuin mikä kun suunnittelija on omasta takaa :) Nuorempi antoi vapaat kädet joten päätin kokeilla helmineulontaa. Ohje on periatteessa Moda 1/2007 malli nro 19, silmukkamäärät vain menivät uusiksi. Myös Odessasta on vaikutteita.

Seuraavaksi ajattelin neuloa vauvalle villatakin turkoosista ja ompunvihreästä Alfasta.

Muut projektit ovat vielä vähän mietintävaiheessa. Niin paljon on kaikkea mitä pitäisi tehdä ja paljon myös kaikkea mitä haluaisi tehdä. Toisaalta, vaikka tämä mietintävaihe on omalla tavallaan ärsyttävä kun ei pääse neulomaan niin tavallaan myös nautin siitä. Kaikki on vielä auki, lankakerät koskemattomina siististi laatikossaan, ihan vapaat kädet neuloa niistä mitä vain :)

8 thoughts on “Pinkkejä mandariineja

 1. Kiko says:

  totoro, kiitos kehuista! Ehdin antaa keltaiset lollipopit jo pienemmälle tytölle neulomisen opetteluun. Samos on hyvä lanka siihen tarkoitukseen, ei halkeile eikä ole liian liukas. Kiitos kuitenkin tarjouksesta! :) famu, kiitos :)

 2. Totoro says:

  Eksyin Helmiksen linkin kautta blogiisi, ihania töitä. Buttony on tosi onnistunut – mielestäni paljon houkuttelevamman näköinen kuin alkuperäinen. Jos muuten kaipaat lisää keltaista Samos Lollipopia niin mulla on kaksi korkkaamatonta kerää eikä sinisen harmaata aavistusta miksi mä ne ostin. Voisin vaikka vaihtaa ne johonkin ei keltaiseen :)

 3. Kiko says:

  helmis, seuraan innolla buttonyn edistymistä! Minusta on tosi mukavaa että muutkin neulovat sitä, vähän niin kuin knitalong :)raisa, kiitos! :)

 4. Raisa says:

  Ihanan näköiset pipot! Selailin sun blogin läpi ja paljon ihania töitä ja juttuja sulla täällä on! Tulen toistekin.

 5. Helmis says:

  Jeps, pipot on niin keväisennäköiset, että tekisi mieli haukata, samoin kuin alemmat lankakerät!Tuo on muuten aika mukavanhuikea tunne. Paljon ihanaa lankaa ja niistähän saa tosiaankin tehdä ihan mitä vain haluaa!! Sormet vaan syyhyää välillä niin moneen suuntaan että pää menee sekaisin :).Kiitos inspiraatiosta, se tuntuu palanneen Buttonyn myötä muihinkin töihin :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s