Jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain kierrätettyä

Vauvan takki / baby cardigan

Lanka: Sandnes Alfa, 3 kerää turkoosia ja 2 kerää omenanvihreää; 7mm pyöröpuikot, 5 puunappia, koko noin puolivuotiaan. Malli: oma.

Miten se menikään, saadakseen kulutettua loppuun pieni määrä lankaa, täytyy ostaa lisää samaa lankaa. Niin se taisi olla. Buttonysta jäi jäljelle vajaat neljä kerää turkoosia mikä oli aivan liian vähän. Ostin lisäksi kaksi kerää omenanvihreää ja sain poikavauvalle neuletakin. Malli on tällä kertaa ns. omasta päästä vaikka ihan perusmalli onkin. Enkä tietenkään saanut kulutettua kaikkea Alfaa, kerä turkoosia jäi. Kaipa sillekin löytyy käyttöä, ainakin joskus. Napinlävet jätin tekemättä, tein sen sijaan vihreästä langasta lenkit. Kreikkalaiset kierrätysnapit jotka jäivät Buttonyn kyydistä, löysivät kotinsa tästä takista.

Project spectrumin värit vaihtuvat, kivaa! Muistilappukuutiossani oli sattumoisin aivan samanvärisiä lappusia joten tuli vähän leikittyä.

yellow&green&pink yellow&green&pink

I had some yarn left from Buttony sweater, 4 balls of Sandnesgarn Alfa in turquoise. This wasn’t enough so I bought two more balls of this yarn, in apple green, and made a cardigan for my baby boy. I used 7mm circular needles. I didn’t make any buttonholes because I thought the button loops might look cute.

The Project spectrum colors are about to change. I’m quite exited about the new color scheme: green, yellow and pink.

10 thoughts on “Jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain kierrätettyä

 1. Kiko says:

  jennyf, uhoava ja sia, kiitos :-)mimmi, raitapusero on tehty Sandnesgarnin Mandarin Fiestasta, se on ihan samanlaista kuin Samos.

 2. Anonymous says:

  Ihanat värit mun tekis mieli tehdä itsellenikin Tovesta noilla väreillä villatakki jonka huovuttaisin mutta täytyy vähän laskeskella minkäkokoiset kappaleet pitäisi tehdä alunperin. Mistä langasta toi seuraava pojan raitapaita on tehty kun siinäkin on hyvät värit.Mimmi

 3. Kiko says:

  Kiitos! :)joko, pinkille Trinitylle olen kovasti yrittänyt keksiä sopivaa mallia. Sopisi Project Spectrumiinkin. Neuloin tänään mallitilkun ja yritin ymmärtää lankaa. Pidän Trinitysta tosi paljon, on hyvin kevyt ja varmaan kesäneuleeseen sopiva. Resorit eivät siinä toimi koska ei jousta yhtään mutta pitsi tai sileä neule ovat varmaan paikallaan. Hourglass, jotain Raspyn tapaista “rosoista” tai cavern ovat mietinnässä. Garnstudiollakin on muutama kiva malli. Vaikeaa!Kiitos helmis, vinkistä! Kuopukselle voisin tosiaan tehdä siitä yksinäisestä kerästä lapaset syksymmällä.

 4. Helmis says:

  Ihana villatakki!Mulla on myös Alfaa vähäsen jemmassa, piti tehdä huovutusjuttuja. Yhdestä kerästä saisi ainakin yhdet lapsen lapaset :). Ehkä sitten ensi talvena..Juuri koitin miettiä, mitkä olivatkaan Spectrumin seuraavat värit. Tosi keväiset!!

 5. santra says:

  Aivan ihana neuletakki ja ihanat värit. Oon just itsekin ihastunut tuohon omenanvihreään väriin, vaikka en vihreästä muuten välitäkään.

 6. joko says:

  hyvin käy kevääseen nuo uudet värit. mitä alkaa puikot tikutella? minulta tilattiin juuri tänään vaaleanpunainen kevätkaulahuivi.suloinen tuo takki!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s