Yhäkö se niitä samoja värejä..

ympyrä

Niin, jotenkin tutulta näyttää tämä pusero. Välillä tulee mieltymys johonkin tiettyyn väriin tai väriyhdistelmään ja nyt se on tämä omenanvihreä-vaaleansininen-tummansininen.

Tuommoinen väripyörä olisi tulossa tällä kertaa. Vauvapojalle ylhäältä alas neulottu raglanpusero. Ei ole kuitenkaan mokilta säästytty, ehei. Itse asiassa tekeillä on aika iso moka enkä tiedä pitäisikö jatkaa mokaamista ja yrittää korjata (naamioida) moka myöhemmin jotta se näyttäisi siltä kuin se olisi ollut tarkoituskin vai mitä. Ajatus oli, että puseron etumukseen tulisi pieni halkio (ilman nappeja) eli neulominen aloitettaisiin tasona ikään kuin neulottaisiin takkia. Sitten kun halkio olisi tarpeeksi pitkä, jatkettaisiin neulomista pyörönä sillä tavalla että halkion puolet menee päällekkäin.

Sen kaiken tein ja mokailu alkoikin tästä pisteestä. Värien vaihtumiskohta on keskellä etumusta! Kääk ja pöh ja voi harmistus! Vaikka kuinka nätisti yrittäisin tehdä, niin kyllä siitä näkee missä langan vaihtumiskohta on.

Suuri suunnitelma nro 1: jatkan näin ja piilotan vaihtumiskohdan myöhemmin (ei aavistustakaan miten)

Suuri suunnitelma nro 2: teen nappilistan (mutta kun halusin neuloa pyörönä)

Suuri suunnitelma nro 3: en välitä mokasta koska vauva kasvaa kuitenkin puserosta hetkessä ulos eikä hän välitä menevätkö raidat vähän vinksin-vonksin vai eivät.

Mitä opin: mieti ennen kuin aloitat.

Jos joku osaisi ehdottaa jotain, olisin tuhannesti kiitollinen!

5 thoughts on “Yhäkö se niitä samoja värejä..

 1. Anne says:

  Pirren ja totoro olivatkin jo ehdottaneet samaa kuin minullekin tuli mieleen. Nyt vaan kovasti tsemppiä ja intoa toivottelen! :)

 2. Kiko says:

  Kiitos neuvoista! Kokeilin aikaisemmin päivällä heti sitä aloituskohdan siirtämistä ja näyttäisi toimivan. Kivaa! Täytyy myöntää että pikkusen nolottaa kun en itse tajunnut että näin kannattaisi tehdä… :-)helmis, tämä on varmaan neuletelepatiaa ;-)

 3. Helmis says:

  Ykkönen tai kolmonen, kumpi vaan!Mulla on muuten melkein sama aloitus tulossa yhteen toiseen työhön. Hauskaa :).

 4. Totoro says:

  Siirrät vaan kylmästi värien vaihtumiskohdan toiseen, sopivampaan kohtaan. Jos yksi väriraita on osan kierrosta yhden kerroksen korkeampi, ei sitä todellakaan huomaa valmiissa työssä. Kiva väriyhdistelmä.

 5. pirren says:

  Itse taistelin oman raitapaitani kanssa lähes samanlaisella ongelmalla. Tein vain toisesta suunnasta. Loppujen lopuksi siirsin kaula-aukon kohdalla aloituskohdaksi etukeskiosan, joten pystyisitkö tekemään kerroksen siihen keskelle loppuun ja aloittamaan seuraavaa kerrosta sivusta… Mahtoi tulla erittäin epäselvästi, mutta yritin kuitenkin :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s