Onnistui!

Kiitos kun autoitte blondia puikoissa, olette ihania! Olen kai niin kaavoihin kangistunut ettei aloituskohdan siirtäminen tullut heti mieleenikään. Jotenkin se tuntui niin “hurjalta”. Kannattaisikohan mun ottaa neulominen hiukan rennommin.. Puseron etumus näyttää nyt juuri siltä kuin pitääkin!

raitaneule vaiheessa

6 thoughts on “Onnistui!

  1. Kiko says:

    hepsi, kiitos!juska, toki uskaltaa! Neulon tätä ilman varsinaista ohjetta, harvinaista kyllä, mutta jotain silmukkamääriä ym. olen yrittänyt laittaa talteen. Voisin myöhemmin yrittää saada jotain tolkkua niistä ja raapustaa jotain ohjeen tapaista :-)

  2. Lankavuori says:

    Tulin toivottelemaan hyvää pääsiäistä :) Kurkkasin äsken blogini tilastoja ja tänään sinne on menty hakusanalla “Kiko blogissa” .Toivottavasti etsijä löysi etsimänsä, mitä ikinä se olikaan. Noi on joskus hauskoja.

  3. Helmis says:

    Hih, tunnistit, niin kuin arvelinkin :).Teen halkion tällä kertaa vähän eri tavalla, mutta sama systeemi muuten ja ylhäältä alaspäin laskeudutaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s