Raitaritarin raita-asu

raitaneule/baby sweater
Raitapusero on valmis ja neuloja tyytyväinen. Tykkään tosi paljon Mandarin Fiestan väreistä. Muutenhan lanka on ihan Samoksen kaltaista ja Samoksella korvattavissa.

Käsialani on aika tiukkaa, sen takia en saanut aikaiseksi ihan vyötteessä mainittua tiheyttä. Käytin silti 4,5 mm puikkoja koska samasta langasta pipoja neuloessani tuntui 5 mm puikoilla tulevan aivan liian löperöä jälkeä.
I made this little striped sweater for my baby boy. I saw these beautiful bright colored balls of Sandnesgarn Mandarin Fiesta in yarn store and just had to buy them. It’s a top down raglan and the stripes are 10 rows wide.

12 thoughts on “Raitaritarin raita-asu

 1. Linda T says:

  Very nice pattern! I will definitely be making this for at least one of my boys. I would love it if you could provide child's sizing as well. My son is almost 5, so I would need to adjust it for a 22″ chest (so probably a 24″ finished chest); I'm not sure how to do that though!

  Thanks, Linda
  ltenhage@gmail.com

 2. Helmis says:

  Tulipas siitä suloinen!Kyllä on kätevä tapa neuloa :).Kiitos taas lanka”vinkistä”! Mulle on jostain (?) kulkeutunut pari kerää Fiestaa ja juuri tänä iltana ihmettelin, että mitä ihmettä niistä saa tehtyä. Ehkä yhdistän ne Samoksen kanssa, jota alkaa myös olla aika monta jämäkerää.

 3. Jaana says:

  Kiitos ohjeesta! Oon etsiskellyt simppeliä ohjetta tuolle langalle, kun 3 ylimääräistä kerää fiestaa pyörii nurkissa. Täytyypä toteuttaa, luultavasti vaan tylsän yksivärisenä :( Sinun paitasi on todella ihanan keväinen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s