0,2 kilsaa neulottu

Hourglass Sweater

Riittoisa lanka on kiva juttu. Näin pitkälle sain neulottua ennen kuin eka kerä (50g ja 200m)loppui. Pinta on hauska, epätasainen ja tweedmäinen.

Eilen oli asiaa kirjakauppaan. Olin väsynyt ja kaipasin jotain kivaa joten ajattelin samalla katsastaa lehtihyllyn. Siellä oli Vogue Knitting-lehden kevätnumero, KnitSimple ja Knit. 1. Tuli ostettua kaikki kolme. Kävi kai vähän samalla tavalla kuin jos menisi nälkäisenä ruokakauppaan. Lehdistä löytyi muutama kiva malli, ei siis mikään turha ostos. Olihan kaikissa joitakin tosi… miten sen nyt kauniisti sanoisi… kummallisiakin malleja, mutta muuten tykkäsin.

My Hourglass sweater is going to be very lightweight. I have only used one ball (217yds/50g) of yarn and the progress picture shows how far I’ve gotten with it. It has a very nice, tweedy look and I really like that.

Yesterday I went to a bookstore and because I was tired and wanted to pamper myself, I bought three magazines: Vogue Knitting spring 2007, VK KnitSimple and VK Knit.1. All of them had a few “interesting” models but also many nice ones.

2 thoughts on “0,2 kilsaa neulottu

  1. Kiko says:

    juska, ole hyvä :-)Ristiäisten järjestämisessä onkin yllättävän paljon puuhaa (tuoreessa muistissa tammikuulta). Onnistuneita juhlia!

  2. Juska says:

    Ihanan väristä on tuo Jaeger. Ja kiitoksia ohjeesta, puserosta tuli todella hyvännäköinen! (En ole notkunut viime viikolla pahemmin bloggaamassa, en ole uskaltanut, kun käsityöt vie pian mennessään. Ristiäiset on täällä työn alla ; ))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s