Sisustamista ja värileikkiä

Kevät ja sen tuoma sisustusinto ovat vieneet mukanaan enkä ole ehtinyt Hourglassia neulomaan kuin satunnaisesti. Nyt olen kuitenkin melkein kainaloissa.

Sisustamista on siis harrastettu, toisin sanoen siirretty huonekaluja paikasta toiseen ja jokaisen onnistuneen siirron myötä ihmetelty miten emme aikaisemmin olleet huomanneet sen uuden paikan olevan paljon sopivampi kuin vanha. Päinvastoin kuin sisustusohjelmissa, budjetti on yritetty pitää mahdollisimman pienenä ja hankinnat minimissä.

Minulla oli todella hauskaa tässä eilen kun Lollyn, Heidin ja Marin innoittamana järjestelin kirjoja värien mukaan hyllyyn. En ehtinyt lajitella kuin osan kirjoista, mutta nyt tiedän että mustia ja valkoisia kirjoja on eniten, harmaita myös paljon, sinisiä ja vihreitä kohtalaisesti, mutta pirteän punaisia ja keltaisia todella vähän. Kuvaan pääsivät tällä kertaa kaikki koska tämän hetken project spectrum-teemaan sopivia oli liian vähän.

kirjoja

3 thoughts on “Sisustamista ja värileikkiä

  1. Kiko says:

    Heidi, voi kauheata, nyt mun alkaa tehdä mieli uusia neulekirjoja (mulla on niitä oikeasti vain muutama) *helposti yllytettävissä*. Eilenkin kahlasin nettikauppoja läpi. Vaikkei ostaiskaan heti niin on se silti kivaa katsella ja haaveilla :)Kiitos famu! Oikein hyvää viikonloppua sinullekin! :)

  2. famu says:

    Poikkesin toivottelemaan Sinulle hyvää viikonloppua.-Eikö olekin ihmeellistä kuin se piristää mieltä,kun hiukan uudistaa kotia kertomallasi tavalla.

  3. heidi says:

    Ehkäpä löytäisit jostain (netistä/kaupasta/kirpparilta) sopivasti kunnon kasan puna- ja keltaselkäisiä neulekirjoja? (*yllyttää*)minuakin harmittaa keltaiseten selkien vähäisyys, sen sijaan pinkeejä ja punaisia meillä on jostain syystä paljon. Inhokki-selkämysvärini on sekalaisen ruskeahko, se ei oikein tahdo sopia mihinkään väliin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s