Hourglass-asiaa ja sukan alku

Hourglass Sweater, progress picture

Hourglassista puuttuvat enää toinen hiha (joka on aloitettu) ja yläosa. Kiva ohje ja suhteellisen nopea neulottava, joskin loputon sileä neule tuntuu hiukan puuduttavalta.

Eihän sitä ilman välipaloja jaksa, työn alla ovat myös Log Cabin-sukat Handknit Holidays-kirjasta. Lankana on sininen 7-veljestä jota oli pari kerää varastossa. Olen aloittanut Log Cabinit kerran aikaisemminkin. Silloin ne menivät purkuun jo ensimmäisen sukan puolessavälissä koska niistä oli tulossa liian kapeat. Palmikot venyivät muodottomiksi kun sukan veti jalkaan. Uusista on nyt tulossa hiukan isommat. Olen haaveillut näistä sukista jo pitkään, kirjakin tuli ostettua näiden takia.

Log Cabin Socks, progress picture

I’ve made some progress on my Hourglass Sweater. I started the second sleeve yesterday and I hope to finish it soon. The endless stockinette is a bit boring but I really love this sweater so I don’t mind.

I’ve also started the Log Cabin Socks from Melanie Falick’s Handknit Holidays. I’ve knit these socks once before but I had to rip them out because they were too tight and didn’t look good. They have been on my to-do list for ages. I actually bought this book because of these socks.

2 thoughts on “Hourglass-asiaa ja sukan alku

  1. Kiko says:

    Kiitos kommentistasi! Mulla meni langan kanssa hiukan sukset ristiin mutta aion tehdä Log Cabinit nyt jostain toisesta langasta. Ne vain ovat niin ihania ja ne on pakko saada! :)

  2. Kanerva says:

    Log Cabin sukat on ihanat. Itse neuloin ensimmäisenä palmikkotyönäni ne ja pidän valtavasti. Teen varmasti toisetkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s