Hourglass Sweater

Hourglass Sweater

Hourglass Sweater, ohje: Joelle Hoverson “Last-Minute Knitted Gifts”, lankana Jaeger Trinity, puikot 4mm.

Valmista tuli! Hourglass on kiva malli ja saattaa olla että teen joskus toisenkin talvikäyttöön. Kaula-aukko on melko iso mutta se ei haittaa koska pidän siitä sellaisena. Hihoja jouduin tuttuun tapaan pidentämään muutamalla sentillä. Muuten seurasin aika lailla ohjetta, paria oikopolkua lukuun ottamatta.

Lankaa kului tosi vähän, noin 190g. Mikä tarkoittaa sitä, että lopuista keristä saisi ainakin topin tai jotain muuta pientä.

Sukkien suhteen tuli taas kriisi. Kannattaisiko mun jo uskoa ettei sininen seiskaveikka ja minä olla kavereita kun into neuloa katoaa heti alkumetreillä? Ohjeesta se ei johdu, ohje on helppo ymmärtää ja hauska neuloa. Ärtymystä aiheuttaa se, että tämä sininen lanka on kauttaaltaan jonkin harmaan minkälien peitossa jota irtoilee melkoisia määriä. Mikälie saa myös langan takertumaan itseensä ja aiheuttamaan monenmoisia solmuja. Huokaus. Vihreän seiskaveikan kanssa sitä ongelmaa ei ollut.

My Hourglass Sweater is finished and I’m quite pleased with it. The neckline is really wide but I like it that way. I might just knit one for winter too. I followed the pattern (the smallest size) but lengthened the sleeves a bit. It took under four skeins of Jaeger Trinity so I have enough yarn left for a summer top.

6 thoughts on “Hourglass Sweater

  1. Helmis says:

    Tulipa kaunis!!Tuo onkin varmaan ihana käyttöneule!(Yritin muuten jo kerran aikaisemminkin kommentoida, mut se ei onnistunut, tai sit olin jotenkin hätäinen.)

  2. Jaana says:

    Kaunis pusero ja todella pieni langan menekki. Minäkin tykkään erityisesti juuri tuosta kaula-aukosta. Ihanan kesäinen värikin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s