Sukkia, sukkia

Neuleblogeissa on näkynyt todella kauniita sukkia viime aikoina. Koulun käsityötunneilta jäänyt sukanneulomistrauma sai väistyä kun tuli halu kokeilla itsekin jotain perussukkaa haastavampaa. Ohuesta langasta, ohjeen mukaan. Mitään varsinaista sukkalankaa ei ollut kotona ja tilatut ovat vasta matkalla, joten inspiksen iskiessä oli pakko aloittaa sopivimmasta mitä löytyi. Puikoille pääsivät ensimmäisinä Baudelaire-sukat Sandnesgarnin Lanettista. Ei ehkä paras lanka sukkiin, mutta ainakin pehmeä ja ihanan värinen. Kotona sipsutteluun.

I have seen so many beautiful socks in the blogs lately. I have only knitted basic socks before and I just had to try something more challenging. I didn’t have any sock yarn at home and those I’ve ordered, are still on their way, so I had to use the yarn I had in my stash. I have now Baudelaire socks from Knitty on my needles. The yarn is Sandnesgarn Lanett.

Baudelaire-sukat / Baudelaire-socks from Knitty

Poikakin sai sukat. Perinteiset vauvantossut eivät enää pysyneet jaloissa, piti olla kunnon resorit ettei heti potkita pois. Alfan jämistä valmistuivat pikatyönä omppusukat. Ei ollut muuten helppoa neuloa magic loopia seiskan puikoilla. Silmukoita joutui painostamaan siimalta puikolle niin että sormet joutuivat koville. Pienet työt eivät siis ole niitä kaikkein helpoimpia. Tulos on kuitenkin ihan käyttökelpoinen ja lämmin.

I also knitted a pair of apple socks from Sandnesgarn Alfa for my little boy. I used magic loop and 7mm needles.

Omppusukat / apple socks

ja täsmäpotku kameraan:
a kick towards the camera:
Omppusukat / apple socks

Iloista vappua!

Omppusukat / apple socks

2 thoughts on “Sukkia, sukkia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s