Myöhäisherännäinen

Haaveilin ja harkitsin, luin ties kuinka monennen kerran miten kanssaneulojien koteihin oli ulkomaisten lankakauppojen suosiollisella avustuksella saapunut toinen toistaan ihanampia lankapaketteja neulojia ilahduttamaan. Rohkaisin mieleni.

Nämä tulivat eilen postissa:

Rowan Denim & Trekking sock yarn

Ihana pehmeä paketti Get Knitted- kaupasta: Rowan Denimia, Trekking sukkalankaa ja rullamitta jossa sekä tuumat että sentit. Denimista tulee Raspy tai ehkä Saffy, luultavasti kuitenkin Raspy, koska olen haaveillut siitä niin pitkään. Trekking juuri tuon sävyisenä on ollut myös haaveissa, tykkään miten värit vaihtuu siinä langassa. Olin paketista niin lapsellisen innostunut että muuta perhettä varmaan huvitti.

5 thoughts on “Myöhäisherännäinen

  1. Kiko says:

    Stricker, kiva kuulla, käyn heti kurkkaamassa Hourglassiasi :)joko, juu, ihme juttu ;)famu, anteeksi, en tajunnut kertoa tarkemmin. Raspy ja Saffy ovat Rowan Denim People-kirjassa olevia neuleita. Denim on farkkulankaa joka haalistuu käytössä aivan niin kuin farkkukangas tekee. Raspy on raglanpusero jossa on silmäpakoja siellä-täällä ja Saffy sellainen hiukan romanttisempi jakku :)

  2. famu says:

    Kauniita lankoja,mutta aivan outoja minulle.Ja vieraita nuo neuleiden nimetkin mitä aiot tehdä.Jotain ihanaa kuitenkin varmasti!Poikkeanpa lähitulevaisuudessa katsomaan mitä kuvat täällä kertovat.

  3. Stricker says:

    Kauniita lankoja olet ostanut. Ja Hourglass on tosi onnistunut! Minäkin sain juuri Lauran innoittamana oman Hourglassini tehtyä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s