Pitsiunelma

Lace Nightie, Interweave Knits spring 2007, ohje myös netissä.

Lace Nightie/ IK spring 2007

Lanka: Novita Bambu, vajaat 3 kerää, puikot 4mm

En ollut ajoissa liikenteessä joten jäin ilman kevätlehteä. Se oli harmi sillä siinä olisi ollut hamonen jonka olisin halunnut tehdä. Onneksi kivoja ohjeita laitetaan välillä myös nettiin. Tämä topintapainen oli niitä jotka kolahtavat, se vain on niin ihana. Olkoonkin että selkä on lähes avoin ja olkoonkin että tuntuu hassulta neuloa yöpaita, (lähes) kaikkea pitää kokeilla. Lankana ihanan pehmeä Novitan Bambu jota kului vain vähän vajaat kolme kerää. Tein topin pienimmän koon mukaan vaikka tuumamääräisesti se hirvitti. Mittani kun ovat “hiukkasen” isompia kuin mainittu 29″ mutta epäilin (ja olin oikeassa) että pitsineulos venyy ja halusin topista istuvan.

When I saw this nightie in Interweave Knits I knew, I had to knit this. It’s just so lovely. It surely felt strange knitting a nightie but so what, sometimes it’s fun to knit something different. The yarn I used, Novita Bambu (68% bamboo, 32% cotton) is so soft! The pattern was great, there wasn’t a dull moment… well…, actually there was but only at the end, when I had to knit the straps. I really like i-cord but I definitely don’t like knitting it.

Lace Nightie/ IK spring 2007

Ohje oli loistava, työn pystyi jakamaan vaiheisiin ja jokainen vaihe oli juuri sopivan lyhyt ettei kyllästyminen iskenyt. Paitsi tietysti ihan lopussa, kun piti neuloa kaksi kertaa yhdentoista ja kaksi kertaa kahdenkymmenen tuuman pituisia i-cord nauhoja. Pidän i-cordista noin muuten, mutta niiden neulominen on yhtä tuskaa. En saa nauhasta millään sileää ja neulominen on hidasta.

Nyt kun sain nelosen puikkoni vapaaksi, pääsen neulomaan Raspya. Jihuu.

11 thoughts on “Pitsiunelma

  1. heidi says:

    suloinen! minusta on oikein luonnollisen ja hauskan tuntuista neuloa yöpaita, tosin tuohan käy moneen muuhunkin kesäiseen menoon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s