Maitohapoilla

Raspy

Paljon sileää neuletta, vielä 14 kerrosta, lisäykset, vielä 9 kerrosta, lisää ja lisää.

Eilen Raspyn neulominen alkoi jo tuntua maratonilta. Loputtomalta tuntuvaa sileää neuletta. Tuntui etteivät hihat etene millään.

Neuloin ne kuitenkin kainaloihin saakka valmiiksi, jotta tänään olisin päässyt heti raglankavennuksia tekemään. Ja mitä tänään sitten huomasinkaan?

Olin tehnyt liikaa lisäyksiä. Vieläpä tietysti molempiin hihoihin. Eilinen urakka oli siis turha. Ihmettelinkin kun hihat näyttivät 20% kutistumisvarasta huolimatta ylipitkiltä. Plääh. Itketti ja kiukutti. Purin sitten koko eilisen työn ja laskin toooosi tarkkaan, että hihat ovat varmasti oikean pituiset. Nyt olen pääsyt raglaneihin ja tuntuu menevän oikein. Väsyttävä Raspy.

Jospa saisi vielä tänään valmiiksi. Tai huomenna.

Well, now I know what “endless stockinette” means. As well as “knitting marathon”. I’m so tired of knitting Raspy.
Besides, I made too many increases for the sleeves! I was so sad and frustrated when I noticed that, because it meant that all my yesterday’s work was wasted.

I hope to finish it today. Or maybe tomorrow.

5 thoughts on “Maitohapoilla

 1. Kiko says:

  totoro, joo, nyrkkeilysäkki olisi hyvä idea! Tekee kuulemma jopa hyvää (neulomisen jumittamille) hartioille joten hyöty kaksinkertainen :)

 2. Totoro says:

  Arg, mahtoi ketuttaa. On kyllä tuttu fiilis – parikin kertaa on tilkuttanut puikot sauhuten, kun on pitänyt päästää tiettyyn kohtaan ja sitten huomaakin tyrineensä heti rykäisyn alkajaisiksi. Pitäisi varmaan saada nyrkkeliysäkki kotiin vastaisen varalle

 3. Kiko says:

  lankavuori, niin on. Nyt olenkin ollut tosi tarkkana, joskin uusia mokia on jo meinannut tapahtua :)cairbre, kiitos! Ostin Denimiä aika äskettäin Get Knittedista. Toivottavasti eivät lopeta Denimin valmistusta, on niin kiva lanka ja niitä “pakko saada”-projektejakin olisi vielä lisää.. Sun Raspy näytti tosi kivalta. Taisi muuten jopa olla eka Raspy jonka näin, joten mun Raspy-ihastukseni taitaa olla sun blogistasi lähtöisin :)

 4. Cairbre says:

  Hei onnea Raspyn tekemiseen, itsekin olen sellaisen neulonut ja se onkin mun lempineule. Oletko ostanut Denimiä hiljattain vai neulotko vanhoja varastoja? Luulin että Denimin valmistus on lopetettu mutta tekisi kyllä mielen neuloa siitä vielä jotain.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s