Ta-daa

Valmista tuli! Puuh.
Raspy is finished, finally!

Raspy

Neulominen oli suurimmaksi osaksi kivaa, raglansaumojen ompelu jopa hauskaa ja pesuvaihe jännittävä. Nyt Raspy on joka tapauksessa valmis ja olen helpottunut. Kyllähän se kutistui. Ei ehkä ihan niin paljon kuin odotin, mutta jonkin verran kuitenkin. Kaipa se kutistuu vielä lisää pesujen myötä. Hihat ovat ylipitkät, mikä on hyvä asia, koska pidän sellaisista. Hihat kun ovat yleensä se suurin ongelma valmiissa ohjeissa, ne ovat mulle aina liian lyhyet. Hyvä, että poikkeuksia löytyy.

Knitting Raspy was mostly fun and I rather enjoyed sewing the raglan seams, but washing & drying it was definitely exiting. Anyway, it’s finished now and I’m releaved. It did shrink. Maybe not as much as I expected, but as much as as needed. The sleeves are very long but I like them that way. I have always problems with sleeves being too short and I have always had to lengthen them.

Ennen pesua Raspy oli rentoa säkkimallia ja olisi pituutensa puolesta sopinut minua parikymmentä senttiä pidemmälle henkilölle.
Here’s the picture of Raspy before washing.

Raspy before washing

Pesun jälkeen:
And after:

Raspy

Ohje: Raspy, Rowan Denim People-kirja
Tarvikkeet: Rowan Denim, sävy 229 Memphis, 12 kerää; puikot 3,5mm ja 4 mm

Raspy

14 thoughts on “Ta-daa

 1. Kanerva says:

  Hups, taisin kirjoitella eilen mun miehen tunnuksilla :D No, ei se mitään. On se varmaan hänenkin mielestä hieno :DSen sitä saa, kun bloggaa jonkun muun koneella ;)

 2. Kiko says:

  pohjis, kiitos :)lankavuori, kiitos, valmistui “sopivasti” helteisiin ;)pikku-kettu, kiitos. Kieltämättä pelotti neuloa sitä kun ei tiennyt, tehoaako pesu. Oli sen verran valtava ennen pyykkikoneen käsittelyä :Dtotoro, työvoitolta tuntuu, kiitos :)pikkumyy, varmasti onnistuisit! Neulomisosuus oli sinänsä yksinkertainen, piti vain olla hirmu tarkkana koko ajan, mähän ehdin mokata hihan lisäykset kerran (tai oikeasti kaksi) :)helmis, näin pikkuvauvan äitinä sitä on oikeasti hirmu iloinen että voi neuloa puseron jonka voi pestä koneessa ja kuivata rummussa, nimim. yltä päältä soseessa :Dstella, kiitos :)heidi, kiitos kehuista! :)

 3. Stella says:

  Upea lopputulos! Oon samaa mieltä hihoista, mustakin tuollaiset pidemmät hihat on paremmat kuin sellaset tavalliset. Nyt vaan cruisailemaan uusi paita päällä ;)

 4. Pikku- Kettu says:

  Onpa upea paita!Minua hieman pelottaisi neuloa tuollainen paita, jossa pitää vain luottaa pienenemiseen. Mutta selvästi rohkea rokan syö (tai saa hienon paidan).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s