Sukat ja sammakko

Simple Trekking Socks
Simple Trekking Socks
Lanka: Trekking XXL, väri 110, noin 60g
Puikot: 3 mm Addin bambupyöröt

Nämä sukat valmistuivat hetikohta ihqupinkkien jälkeen. En yleensä pidä resorin neulomisesta, mutta näissä sukissa se ei tuntunutkaan tylsältä. Ihme homma.

I finished these socks soon after the Spiral Boot Socks. I don’t usually enjoy knitting ribbing, but this time it wasn’t boring. Strange.

Simple Trekking Socks

Lankaa en voi kylliksi kehua, mukava neuloa, ei halkeile juuri lainkaan. Sukat itse ovat todella pehmeät ja kevyet. Tästä langasta voisin neuloa toistekin. Saa nähdä, miten Trekking kestää käytössä.

Puikot olisivat saaneet olla ohuemmat, mutta onnistui kolmemillisilläkin. Tilasin viime viikolla 2,5mm pyöröjä, mutta ne eivät ole vielä saapuneet.

I used 3mm needles and they were ok, but I think 2,5mm would’ve been better. I love this yarn! It doesn’t split easily and it’s so soft!

Ja mikäs tämä sitten on?
And what do we have here?

Sammakko / the Frog

Raitaritarin Raita-asusta jäi yli vajaa kerä jokaista väriä ja sen lisäksi lankavarastostani löytyi pinkin Samoksen jämiä. Tuon sammakon tapasin kuvan muodossa ensimmäisen kerran Garnstudion sivuilla ja tajusin että pojan puserosta jääneet langathan suorastaan vaativat päästä tuon sammakon muotoon.

I had some yarn left from the baby sweater. When I first saw this pattern, I knew what I would do with this yarn. It’s a Garnstudio pattern.

Sammakko osoittautui fiksuksi olennoksi ja on viettänyt vapaa-aikaansa lueskellen.
This seems to be one smart frog, here it is, reading.

Sammakko / the Frog

8 thoughts on “Sukat ja sammakko

  1. Kiko says:

    joko, kiitos! Trekking oli tosiaan erittäin mukava tuttavuus, on se vaan niin hyvä lanka!kanerva, kiitos! uhoava, kiitti! Täällä keskimmäiseni ihastui sammakkoon ja nyt hän haluaa että teen hänellekin. Oon sammakkotehdas :)mammaliini, kiitos paljon! Sinikirjava Trekking on varmasti kaunis!lankavuori, kiitos! Tuo sammakko oli niin hilpeän näköinen tyyppi että oli ihan pakko virkata se :)hanna-h, kiitos ihanasta kommentista! :)heidi, kiitos!

  2. hanna-h says:

    Sammakko näyttää vähän krokotiililta mutta on tosi soma kaiken kaikkiaan :) Tästähän taitaa muodostua yksi lemppariblogeistani vaikka vasta joku aika sitten tämän löysinkin. Täältä löytyy aina jotain ihania valmiita juttuja.

  3. uhoava gnu says:

    Voi miten herttainen sammakko!Trekking on tosiaan kokeiltavien sukkalankojen listalla, tykkään noista värienvaihdoista paljon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s