Vain tarpeeseen, toki

have been shopping

Monilla ihanilla ostopostauksilla, joita satuin pari viikkoa sitten lukemaan, oli tietysti seurauksensa. Postilaatikosta löytyi kivoja juttuja jo viime viikolla kun Nancy Bushin “Knitting Vintage Socks” saapui The Book Depositorysta muutamassa päivässä. Samalla tilasin myös lankaa Get Knittedista ja sitä pakettia jouduinkin sitten odottamaan (ei heidän vika, vaan postin). Toissa viikon torstaina Bristolista postitettu paketti oli perillä vasta tänään. Siinä joutui kärsimättömyyden perikuva kärvistelemään kunnolla. Kasvattaa luonnetta ja sitä rataa.

A couple of weeks ago, I bumped into many blog posts about yarn- and bookshopping. I just couldn’t resist these yarns and this book anymore. “Knitting Vintage Socks” by Nancy Bush arrived last week from The Book Depository. I ordered some yarn from Get Knitted too.

Kannatti kyllä odottaa.

Fleece Artistin Sea Woolia ihana, pehmoinen vyyhti, sävy melon.
Fleece Artist Sea Wool, a wonderful, soft yarn, in melon colorway.

Fleece Artist Sea Wool, melon

Fleece Artist Sea Wool, melon

Opalin sukkalankoja, pinkkiä ja tiikerinraitoja.

Opal sock yarn, Opal Uni -pink and Opal Rainforest -tiger.

Opal Uni (pink) & Opal Rainforest Tiger

Tiikerilangasta tulee mitä luultavimmin ihan perus tiikerisukat, Sea Wool sopisi mielestäni Hedera-sukkiin ja pinkistä ajattelin tehdä jonkin mallin siitä uudesta sukkakirjastani. Näin ensituntumalta.

Tässä vaiheessa yleensä epävarmuus nostaa päätään ja jokaisen ohjeen kohdalla iskee epäilys, onko tämä nyt varmasti, siis aivan varmasti se ohje. Juuri sille langalle se oikea.

I’m going to make a pair of simple tiger socks from Opal Rainforest, I think Sea Wool would make lovely Hedera socks. I don’t know about the pink yarn yet, probably something of “Knitting Vintage Socks”.

3 thoughts on “Vain tarpeeseen, toki

  1. Kiko says:

    pikkumyy, kiva kuulla että on muitakin epäilijöitä :)pikku-kettu, suosittelen kokeilemaan. Mallitilkun perusteella en ainakaan kadu ostosta :) Voiko sukkalankoja olla liikaa? Lämpimät jalathan ovat elintärkeitä ;)

  2. Pikku- Kettu says:

    Voi mitä ihanuuksia! Tuo Seawool on ollut minunkin ostoslistallani jo pitkään, mutta kun tuo sukkalankakasa on jo sen verran suuri lähtiäpäälle…

  3. Pikkumyy says:

    IIIHANIA hankintoja. Etenkin tuo melon… AH! Tuo oikean ohjeen epäilys on niin tuttua. Jopa joskus ihan sellaisilla peruslangoilla, joita nyt on kuitenkin ihan läheltä saatavilla. Kummaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s