Sitä, tätä ja tota

Valmiita juttuja ei ole vielä näytettäviksi asti, mutta kohta on, luulisin. Helteellä ei jaksa neuloa kuin iltaisin, joten valmista ei synny kovin nopeasti. Jotain olen kuitenkin neulonut.

Tiger socks
small Tiger socks

I haven’t finished anything, but hopefully soon. I’m able to knit only in the evenings because the weather is so warm here.

Tool box / työkalupakki Tool box / työkalupakki

Sen sijaan olen keskittynyt elintason nostamiseen, siis neulomusten, puikkojen, pikkutavaroiden yms. nostamiseen pois erään uteliaan tutkimusmatkailijan ulottuvilta. Kun tähän asti olen pitänyt puikkovarastoani neulekorissa matalan hyllyn päällä, niin nyt niille piti keksiä uusi säilytyspaikka. Suuntasin “miesten Tiimariin”, eli Biltemaan ja palasin sieltä kunnon kokoisen työkalupakin kanssa. Kaikki puikot ja pikkutavarat siihen ja boksi sohvan taakse piiloon, niin pitäisi toimia.

Tool box / työkalupakki

Instead I’ve been hiding all my knitting stuff away from my curious baby boy. I bought a large tool box and put all my needles, stitch markers and other little things in there and hided it behind the sofa. I hope it works.

Kun vielä keksisi, mitä tuohon lokeroon laittaisi.. Jos reiät olisivat pohjattomia, siinä voisi säilyttää vaikka tikkareita. Tarviihan sitä neuloja energiaa.

Tool box / työkalupakki

Some lollipops would fit in there, if only those holes didn’t have a bottom.

Sitten vielä virkkauksesta. En ole koskaan ollut intohimoinen virkkaaja ja olen ohittanut kaikki virkkausopukset vaivattomasti. Sinin blogissa huomasin kuitenkin ihanan cupcake-puseron jonka ohje löytyy Happy Hooker-kirjasta ja pitihän mun sitten kaupassa selata kyseistä kirjaa. Ihana, ihana kirja! Hauskoja pikku projekteja ja kauniita isompia. Muutama sellainen joukossa, joita en tekisi, mutta joita on silti kiva katsella. Paljon sellaista, jota haluaisin. Pistin tilauksen menemään (kerran netistä, aina netistä) ja tänään oli kirja postilaatikossa. Iloinen minä!

Happy Hooker

I’ve never crocheted much and I’ve never had a crochet book. When I saw this sweater from Debbie Stoller’s Happy Hooker in Sini’s blog, I got curious and went to a bookstore to see, what else was in this book. And the book was fantastic!

3 thoughts on “Sitä, tätä ja tota

  1. Kiko says:

    päivänsäde, fiksut lahjat ovat ihan tosi hyvä juttu!Vilma, juu, noi reiät on tosi matalia, jotain ruuveja niihin saisi mut kun niitä ei tarvi :)Pikaista loman saapumista!

  2. Vilma says:

    Helteellä ei kyllä tee mieli neuloa ainakaan mitään niostavia keinokuitulankoja, sormet on koko ajan nihkeet ja puikot vaan nitisee. Mulla ei tällä hetkellä oo tota helleneulomisongelmaa, kun joudun oleen kaiket päivät töissä. Tulis jo se loma… ;)Pätevän näköinen toi työkaluboksi. Harmi että reiät on liian matalia, muuten niissä vois säilyttää vaikka virkkuukoukkuja.

  3. Päivänsäde says:

    Helteellä neulominen on kyllä aika outoa, jos kyllä saa mielenkiintoisia kommettejakin kun auringonpaisteessa +25 astetta vääntää villasukkaa :DMä oon vinkki-vinkannut kavereille että tuo olisi muuten ihan emähyvä synttärilahja, ja se hintakin on aika helppo jakaa kolmeen… (meillä on tapana ettiä yhteisesti lahjat, niin saa jotain fiksua)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s