Flow

Inspistauko oli ja meni. Keskeneräisiä töitä löytyy taas tuttuun tapaan sohvalta, hyllyistä, pöydiltä ym. Sohvalle istumaan haluavat joutuvat katsomaan tarkkaan mihin istuvat, koska on suuri ero, istuuko neuleen päällä vai sen vieressä. Jihuu. Neuloja on taas onnellinen.

I have some new knitting projects on my needles and this makes me so happy! I don’t like these days, when I would like to knit something, but I just can’t make up my mind about what to knit.

Child's First Sock

Fleece Artist Sea Woolista on tulossa Child’s First Sock Nancy Bushin “Knitting Vintage Socks”-kirjasta. Hain pitkään sopivaa ohjetta sille langalle ja nyt vihdoin tuntuu siltä, että yhdistelmä toimii. Ihana lanka, siis aivan ihana!

Fleece Artist Sea Wool is going to be Child’s First Sock from “Knitting Vintage Socks” by Nancy Bush. It took me some time to find just the right pattern for this wonderful yarn and I think, that’s the one.

Little Child's Sock

Pinkistä Opalista tulee samasta kirjasta Little Child’s Sock. Onpa samanlaisia nimiä. Ensinäkemältä tämä ohje ei tehnyt minuun vaikutusta, mutta kirjaa selatessani useamman kerran, se alkoi miellyttää yhä enemmän.

I’m knitting also the Little Child’s Sock from the same book. The yarn is Opal sock yarn. This pattern didn’t impress me much when I first saw it, but I started to like it more and more.

Käytiin lomalla Porvoossa lelukauppa-, karkkikauppa– ja lankakauppareissulla. Lelukauppa Riimikko teki suurimman vaikutuksen. Siellä oli vaikka mitä! Lankatalossa isompi tyttö ihastui kirkkaan omenanvihreään Kitten Mohair-kerään ja halusi siitä huivin. Neuvottelujen tuloksena päädyimme pitsiseen kolmiohuiviin joka on nyt aluillaan.

We went to Porvoo the other day for some toy-, candy– and yarn shopping. The toy store called Riimikko made such an impact on us, this place was amazing! From the yarnstore my daughter found a ball of a bright apple green mohair yarn and asked me to make her a triangle shawl.

Sandnesgarn Kitten Mohair

Mallineule löytyi tuolta latvialaiselta sivulta.
The stitch pattern is from this site.

Muutenkin kesä on ollut lankarikas, mutta siitä kerron lisää, kun olen saanut otettua kuvia kaikista ihanuuksista.

It’s been a yarny summer. I’ll write more about all the goodies, as soon as I’ve managed to take photos of them.

10 thoughts on “Flow

 1. Kiko says:

  aiju, joku on tosiaan tehnyt aikamoisen työn sen sivuston eteen.m-a-r-k-ka, auts :) Mäkin asun noin niin kuin periaatteessa aika lähellä yhtä lankakauppaa, mutta sinne on vauvan kanssa niin hankalaa mennä, että se hillitsee vähän :D

 2. Aiju says:

  Kiitokset linkistä, onpahan oikea aarre! Tosin täytyy sanoa, että mulla ei ole hajuakaan siitä mitä noi kaaviot tarkoittaa, oikean, nurjan ja palmikonkierron taisin hokata =) Huivista tulee varmasti tosi kaunis!

 3. Kiko says:

  lankavuori, mullekin tuo kieli on aika outo, tai no, tiedän mä miten latviaksi sanotaan jäätelö ja kiitos, mutten muuta :) Onneksi he käyttävät neulekaavioita, eivätkä vain sanallisia ohjeita.jaana, kiitti! Näin toivotaan :)neulekirppu, kiitos!mammaliini, tuolla lankatalossa meni kieltämättä aikaa, kuten lankakaupoissa yleensäkin :)jepy, sieltä löytyy tosiaan vaikka mitä :) jostain blogista itsekin sen linkin joskus muinoin löysin, en vain muista mistä.

 4. Jepy says:

  Huivista tulee varmasti tosi nätti! Latvialaisen sivusto pääsi kirjanmerkkeihin; noille mallineuleille tulee taatusti jossain vaiheessa käyttöä.

 5. Lankavuori says:

  Kiitos tuosta linkkivinkistä latvialaiselle sivustolle! Sielläpä olikin vaikka mitä, vaikka tuo kieli vähän vieras onkin :) Kyllä se neuleinspiraatio aina palautuu, vaikka vähän aikaa joskus uinaileekin! Tosi sieviä sukanalkuja sinulla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s