Lankapostaus

Taisin jossain vaiheessa luvata. Kesä on ollut lankaisa, joten kaikkia en nyt esittele, tärkeimmät kuitenkin.

I think I promised to write about my new yarn.

“Juulibugia”. Kuvat puhukoot puolestaan. Niin kauniita nämä ovat!

“Juulibug”, These are so beautiful, let the pictures speak for themselves.

new yarn

new yarn

Sublimen Extra fine merino wool on Porvoon matkalta. En pystynyt vastustamaan väriyhdistelmää. Näistä tulee minulle itselleni pipo tai kaulaliina.

Sublime Extra fine merino wool is from trip to Porvoo. Loved these colors together and couldn’t resist them.

Sublime Extra fine merino wool dk

Ja sitten nämä:
And these:

Sandnesgarn Smart

Minulle erittäin epätyypillisen väriset Smart-kerät. Joka kerta kun kävin lankakaupassa, huomasin ne ja loin niihin kaihoisia katseita. Joka kerta myös järki tuli minun ja näiden lankojen väliin, eikä antanut ostaa niitä. Eivät ole mun värisiä kuulemma. Mielikuva lämpimästä, oranssista neulepaidasta tai -puserosta, jossa olisi palmikoita tai kenties paljon nappeja kuten Buttonyssa (joka on lempineuleeni) tai huppu tai iso kaulus tai jotain, ei jättänyt rauhaan. Joka tapauksessa se olisi oranssi, pirteä ja lämmin. Kenties ylhäältä alas neulottu tai sitten jollakin Elizabeth Zimmermannin prosenttilaskuohjeella toteutettu. Nyt odotan malttamattomana VK Stitchionary kakkosta, palmikkokirjaa. Pääsis jo suunnittelemaan!

Normally, I don’t wear orange, so what are these doing in my stash? The thing is, I fell in love with this color. I was about to buy these skeins every time I went to my LYS. Every time I also managed to tell myself, that It’s not my color and I shouldn’t buy them. But I already had an image of a warm, orange sweater or a jacket in my mind. That sweater/jacket would have cables or a large collar or many buttons. Maybe it would be knitted from the top down or using some of Elizabeth Zimmermann’s patterns. In any case, it would be orange, bright and warm. So I finally bought these anyway.

Tämä auringossa paistatteleva kirja tuli eilen. Siitä tuli samalla myös suosikkisukkakirjani!
This book became my absolute favorite.

Favorite Socks

7 thoughts on “Lankapostaus

 1. Pikku- Kettu says:

  Noita oransseja lankoja katselessa tulee ihan nälkä. Aivan appelsiinin väriset. :)Minullakin toisinaan tulee into ostaa jotain aivan eri väristä kuin normaalisti pidän ja hyvin on aina tullut pidettyä.

 2. Kiko says:

  heidi, niin on! Siinä on ihan mieletön määrä kauniita ohjeita. Ei tullut sellaista oloa, että jotain olisi jäänyt puuttumaan :) Hyvä väriteoria!anne, hyvä asenne. Kai sekin riittää, että väristä tulee hyvä mieli :) Saa riittää ainakin tällä kertaa. kanerva, tuo kirja on tosi ihana, suosittelen!

 3. Anne K-R says:

  Ihanaisia lankoja. Noiden oranssien lankojen sävy on aivan upea. Minulla on sama juttu, että oranssi ei sovi omiin väreihini laisinkaan, mutta en aio antaa sen häiritä.

 4. heidi says:

  Favorite socks on valtavan ihana kirja. Ja uskon muuten vakaasti, että sellainen väri, joka miellyttää, myös sopii, edes vähän.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s