Vielä vähän raitoja

Mä alan tykätä tästä. Olen tykännyt myös sen neulomisesta, ainakin tähän asti. Nyt tosin hiukan tökkii, kun työssä on samanaikaisesti viisi lankakerää, joita joutuu vähän väliä selvittelemään.

Vartalo-osa ei ole ihan valmis vielä. Jätin sen odottamaan ja teen hihat ensin. Sitten voinkin käyttää loput petrolista alpakasta vartalo-osan neulomiseen ja tehdä siitä juuri niin pitkän kuin haluan (tai niin pitkän, mihin lanka riittää).

I’m starting to like it. I have enjoyed knitting it too, at least so far. Now it’s getting a bit complicated, because I’m using five balls of yarn at the same time, three for one sleeve, one for the other sleeve and one for the body.

I haven’t finished the body yet. I left the body stitches waiting and decided to knit the sleeves first. That’s because this way I’ll be able to use all the petrol alpaca yarn that’s left, and knit the body until it’s long enough or until I run out of yarn.

21 thoughts on “Vielä vähän raitoja

 1. Kiko says:

  neulekirppu, kiitos kehuista! Paita on nyt valmis, mutta viimeistelyvaihe on niin tuskaisaa, että välillä tekee mieli heittää neule nurkkaan ja unohtaa koko juttu (en tietenkään tule tekemään niin, mutta kriisi on)

 2. Kiko says:

  lankavuori ja riikka, kiitos! :)pohjis :D, mut joo, kokeile ihmeessä, tahtoo nähdä! Toimii aivan varmasti myös syksyisissä sävyissä!

 3. pohjis says:

  Kaunis paita siitä on kyllä tulossa, tahtoo samanlaisen! Tuosta tulisi kaunis kanssa syksyisissä väreissä, ruskean ja punaisen eri sävyissä…. *kaivaa neulesuunnitteluvihon esille* :D

 4. Kiko says:

  totoro, kiitti vinkistä! Kokeilen sitä pahvilaatikkoa vaikka ensiks. jenni ja hanna-h, kiitos :)anna, sain EZ:n paidasta pelkän idean, silmukkamäärät on omasta päästä. Lisäysvinkkejä vakoilin tuosta ohjeesta ja sit tuosta “Knitting Without Tears”-kirjasta, koska en ole koskaan ennen tehnyt kaarrokepuseroa. Lopulta tein lisäyksiä aika satunnaisesti, sovitin päälle ja lisäsin jos tarpeen :)maarunen, kate ja tytti, kiitos kehuista :)

 5. Anna says:

  Todella gruuvi paita. Käytitkö EZ:n ohjetta ihan sellaisenaan siirrettynä isompaan kokoon, vai muutitko perusideaa (esim. useampia lisäyskerroksia)? Odotan innolla teoksen valmistumista!

 6. Totoro says:

  Ihanan näköinen paita tulossa. Lankojen sotkentumisen välttämiseen on kyllä konsteja – kerät voi vaikka laittaa pahvirasiaan ja leikata kanteen reiät/lovet kullekin langalle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s