Ufovaara ohi

Little Child's Sock
Ohje: Little Child’s Sock, Nancy Bushin ”Knitting Vintage Socks”- kirjasta
Lanka: Opal Uni, pinkki, noin 80g
Puikot: 2,5mm Addi-pyöröt

Pattern: Little Child’s Sock from ”Knitting Vintage Socks” by Nancy Bush
Yarn: Opal Uni
Needles: 2,5mm Addi circulars

Little Child's Sock

Ufovaara on ohi ja sukat valmiit. Lopultakin. Voi että näiden neulominen kesti. Ei siksi, että ohje olisi ollut tylsä, eikä siksi, että lanka olisi ollut huonoa. Muut jutut kai olivat mielenkiintoisempia.

These socks were so close to become UFOs. Fortunately I managed to finish them before totally losing interest. The pattern was good, the yarn was good, I guess that the other projects just were more interesting.

Little Child's Sock

Nyt kun nämä ovat valmiit, olen voinut hyvällä omallatunnolla aloittaa pari uutta projektia. Vauvalle oli pakko saada ohuet lapaset nopeasti, joten ne ovat tällä hetkellä etusijalla. Lankana Baudelaireista jäänyt ompunvihreä Lanett. Näiden lisäksi olen aloittanut polvisukat Nallesta.

Now I’ve finished these, I’ve been able to start a couple of new projects without having a bad conscience. The baby needs mittens, so I’ve started a pair, using some merino wool. I’ve also started a pair of stockings for myself.

10 thoughts on “Ufovaara ohi

  1. Kiko says:

    tiina, kiitos! Uskon, että neuleestasi tulee ihana silti, vaikkei luonnonvalkoista olisikaan. Vähän rauhallisempi vain :) Luonnonvalkoista voi myös lisätä myöhemmmin johonkin, jos jotain tuntuu puuttuvan. Tekee vaikka feikkisaumat tai reunat tai jotain. Mut se tunne, että luovuus on tyrehtynyt, on ikävä :/ Onneksi se useimmiten häipyy nopeasti.

  2. tiinaf says:

    Kauniit on sukat! Olet kyllä taitava!Kiitos visiitistä. Arvaapa, onko alitajunnassani pyörinyt tekemäsi komea raitaritarin raita-asu, kun neulon pikkuisimmalleni sitä raidallista villatakkia kolmella värillä. Luovuuteni on tyrehtynyt, enkä tunnu luovan mieleistä :-/ Takki on kainaloihin asti neulottu, ja tuntuu kuin jotain puuttuisi. Se luonnonvalkea lanka?!? No, ehkäpä lopputulos on ihan kiva…Mukavaa lauantai-iltaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s