Mööpeleitä on kasattu

Lankani muuttivat uuteen punaiseen taloonsa. Pahvilaatikkosysteemi kirjahyllyssä ei enää toiminut, langat jotka eivät mahtuneet laatikkoihin, levittäytyivät villisti ympäri olohuonetta. Minä tulen levottomaksi epäjärjestyksestä, etenkin kun se koskee lankoja. Haluan että lankani ovat kaikki samassa paikassa, jotta niitä voi vapaasti penkoa.

My yarns have moved to their new red house. The cardboard boxes I had in a bookshelf, were too small. The yarns that didn’t fit in there, spread wildly over the living room. I can’t stand disorder. I want all my yarn to be in the same place, so I could just dive into my stash to seek for inspiration.

Tällainen siitä tuli. Kolmekerroksinen.

That’s what it looks like. A three-floored yarn house.

Langat löysivät paikkansa ja jämälangatkin tuli käytyä läpi samalla. Nyt on taas kirjanpito ajan tasalla. 5 ja puoli kiloa kaikkinensa, jämälangat mukaan laskettuina. Näinkö vähän. Totuuden nimissä täytyy sanoa, ettei koko lipasto ole täynnä lankoja, vaan ylimmässä laatikossa ovat neuleohjekansio, laskin, värikynät ja puikkopakkini, keskimmäisessä villalangat ja alimmassa laatikossa puuvillalangat, keskeneräisten kori sekä neulelehdet.

The yarns found their places and got weighed. 5,5 kilos. Not much. And although it looks like the chest of drawers is filled with yarn, it isn’t. The top drawer has my pattern binder, calculator, crayons and needle box, the drawer in the middle has all woolen yarns and the bottom drawer has my cotton yarns, my knitting basket and my knitting magazines.

Pienen pienet lapaset ovat valmiit, käytössä testattu ja peukalosta koemaistettu. Lankana Lanettia parikymmentä grammaa ja 2,5mm puikot. Ohjetta ei ollut, mutta ihan peruslapaset nämä ovat. Nyt on pojan hyvä keinua, kun voi pitää keinun reunasta kiinni eivätkä näpit jäädy.

The tiny mittens are finished, tested and the thumb is also tasted. The yarn I used is Sandnesgarn Lanett, a 100% merino wool.

5 thoughts on “Mööpeleitä on kasattu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s