Ravelry ja uusia välineitä/ Ravelry and new knitting accessories

Pääsin lopulta Ravelryyn ja onhan se mainio paikka! Ei ole turhaan kehuttu. Aikarosvokin se on… ensimmäisenä päivänä menivät kaikki vapaat hetket Ravelry-maassa, perhe oli onneksi ymmärtäväinen ja jaksoi jatkuvia höpinöitäni siitä, miten on niin paljon tekemistä ja miten tuo kuva meni pieleen ja miten Flickriin tarvitsisi kohta pro-tilin jne.

I made it to Ravelry and it’s great! Just as great as people say it is. Ravelry eats time too… The day I got the invite, I spent all my spare time in Ravelry-land. Fortunately my family was very patient with me and kept listening my babble about how I have so much to do and how this photo I took was bad and how my Flickr account needs to be upgraded and so on.

Ihme kyllä, olen jopa neulonutkin.

Strange enough, I have had time to knit too.

Hankin myös tällaisen pikku apuvälineen ja se on ihan huippu! Käsialani tasoittui selvästi ja neulominen nopeutui. Neulominen todella on välineurheilua kun katsoo näitä polvisukkiani. Yhdestä sukasta roikkuu puikkojen lisäksi kaksi silmukkamerkkiä, kerroslaskuri ja tämä kirjoneulevempain.

I bought this little yarn guide and it’s wonderful! My knitting became more even and I’m able to knit faster. Now my socks look all funny when besides the needles, there are two stitch markers, a row counter and this yarn guide. A lot of stuff.

“Kuka Jätti Valot Päälle”-takki on myös edistynyt. Aika paljon itse asiassa. Vartalo-osa on kainaloissa ja toinen hiha valmiina.

I’ve made progress on my daughter’s cardigan also. I’ve knitted the body up to the armpits and finished the other sleeve.

6 thoughts on “Ravelry ja uusia välineitä/ Ravelry and new knitting accessories

  1. Kiko says:

    maijamirjami, mulla meni eilenkin tovi kun katsoin kaikkien lankojeni kohdalla, mitä muut niistä olivat tehneet :) pibu&tinde, mulla on sellainen tavallinen, marketista ostettu, Novitan pyöriteltävä kerroslaskuri, mutta niissä on ollut aina jotain vikaa. Itse haaveilen tuollaisesta päältä painettavasta, joita Get Knittedissäkin myydään :)

  2. Pibu & Tinde says:

    en edes tiennyt tuollaista apuvälinettä olevankaan. Olen tähän asti pärjännyt ihan vaan langalla ja puikoilla, mutta nyt pitsineuletta harjoitellessa huomasin kaipaavani jo apuvälineitä. Millainen kerroslaskuri sinulla on? kiitti nettikauppalinkistä menenpä sinne tutkimaan tarjontaa myös :)

  3. mirzu says:

    Mistä hankit tuon kirjoneuleapuvälineen, itse koettanut ohimennen välillä sellaista haikailla mutta sopivaa ei ole vastaan tullut? :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s