Tosi siniset lapaset

Puseron neulominen on toki hauskaa, mutta nyt alkoi kyllä tuntua siltä, että jokin pieni kiva välityö olisi tarpeen. Target Wave-lapaset ovat olleet “tahtoo tehdä”-listallani viime syksystä lähtien ja nyt sitten pääsin aloittamaan. Lankana on Ístexin Létt-Lopi kahdessa eri sinisen sävyssä.

Knitting a sweater is of course, fun, but now I felt I needed some quick and nice little project in between. Target Wave Mittens have been on my “To do”-list for a year now and now I’ve finally casted on for them. The yarn is Ístex Létt-Lopi in two shades of blue.

Niistä joko tulee minulle sopivat tai sitten ei. Onneksi talosta löytyy pienempiä käsiä, joita nämä siinä tapauksessa pääsevät lämmittämään. Ohje on kiva, just sellainen tavallisesta lapasneulonnasta poikkeava, joka piristää ja siitähän minä tykkään!

They will either fit me or not. If they turn out too small, here is always somebody in our house who will wear them. The pattern is wonderful! It’s different and fun to knit!

Lankakin on mun mieleeni! Létt-Lopissa on mahtavat värit ja hauska, karvainen pinta.

I love that yarn! It has great colors and fun, hairy surface.

Yksi juttu vielä. Koska käytän villapeikko-nimimerkkiäni jo sekä Flickrissä että Ravelryssa, ajattelin vaihtaa sen käyttäjänimeksi myös tänne. Kommentoin siis jatkossa villapeikkona.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

2 thoughts on “Tosi siniset lapaset

  1. villapeikko says:

    Heipä hei uhoava :) Tuo Lett-Lopi on erityisen kiva neuleissa, joita ei tarvitse ommella mitenkään, sen verran tänään viisastuin :DNimimerkki “katkeileva lanka ja karvoihin hukkuvat silmukat”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s