Men’s Rustic Scarf

Men's Rustic Scarf

Olin suunnitellut neulovani tämän kaulaliinan siitä lähtien kun Tomten valmistui. Tomtenista jääneet langat olivat kuin luotuja siihen. Korjaus: melkein kuin luotuja. Tiheyseroista ja riittävyyseroista johtuen jouduin laskemaan uusiksi silmukkamäärät, kerrosluvut ja värien vaihtumisjärjestyksen. Hyvä siitä tuli silti ja mies (jolle tämän tein) kehui kivaksi.

I had planned to knit this scarf since I finished the Tomten Jacket. The yarns I had left from Tomten were just perfect for it. Well, almost perfect. The gauge were off and I hadn’t enough yarn for the suggested striping. I changed the number of stitches I cast on, the number of rows and the striping. It still turned out well and my husband (who got this scarf) said he liked it.

Men's Rustic Scarf
Men’s Rustic Scarf
Ohje: Joelle Hoversonin kirjasta Last Minute Knitted Gifts
Lanka: Grinasco Tango
Puikot: 4mm

Pattern: Men’s Rustic Scarf by Joelle Hoverson from Last Minute Knitted Gifts
Yarn: Grinasco Tango
Needles: 4mm

5 thoughts on “Men’s Rustic Scarf

  1. villapeikko says:

    pikkumyy, kiitos! Oli tosi mukava neulottava tää huivi, hyvä telkkarineule, muttei tylsä kuitenkaan.villanne, kiitoksia!hasbu, Tango on kyllä mukava lanka. Sen vaan Tomtenista opin, että saumat kannattaa ommella jollain muulla langalla, Tango katkeilee helposti. Marsvin, kiitti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s