Long skinny socks


On-Your-Toes Socks
Ohje: Interweave Knits, kesä 2007
Lanka: Juulin värjäämä sukkalanka
Puikot: 2,5mm Addi-pyöröt

Pattern: Interweave Knits, summer 2007
Yarn: Hand dyed sock yarn by Juuli
Needles: 2,5mm Addi-circulars

Vihdoinkin valmiit! Olin päättänyt käyttää niihin kaiken langan, joten valitsin kärjestä aloitettavan mallin. Neuloin sukkia vuorotellen, kymmenen kerrosta kerrallaan. Lanka ei tuntunut loppuvan millään ja teinkin jo pohjelisäyksiä, koska näytti siltä, että niistä tulee polvisukat (ei sinänsä mikään huono juttu). Mies naureskeli ja pohti minun lopettavan siinä vaiheessa, kun niistä tulee sukkahousut. Ei tullut sukkahousuja, pitkähköt sukat vain.

They’re finally finished! I had decided to use up both skeins of yarn, so I chose to knit these socks from toe up. I knitted both socks alternately, using magic loop method. The yarn lasted and lasted. I started the ankle shapings, because it looked like I was going to get stockings (which would not have been a bad thing). My DH laughed and said me to stop knitting at the point, when they become thights. I didn’t get thights, only a little longer socks.

Toinen Socktoberfest-sukkaparini!

My second pair of Soctoberfest-socks!

5 thoughts on “Long skinny socks

  1. villapeikko says:

    heidi, muistaakseni lanka ehti tänne ennen lehteä, mutta ohjeen nähtyäni ei jäänyt kyllä epäselväksi, mikä siitä langasta tulisi :) Minua jostain syystä viehätti suunnattomasti kirjavan langan ja resorin yhdistelmä.

  2. heidi says:

    Näyttävätpä täsmälleen samalta kuin IK:n kuvassa! Kerrankin ohje ja kuva puhuvat samaa kieltä. Ja lankakin on ehkä saanut kuvista inspiraationsa..?

  3. Markka says:

    Ihan hölmistyin kun sulta tuli justiinsa mulle kommentti kun olin tänne kommentoimassa :DKauniita sukkia tulin kehumaan, ja nyt myös kehuista kiittämään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s