Ei ole mitään neulottavaa

…kun nämä keskeneräiset valmistuivat.

1v testaa huopalapasiaan.

1 year old testing his felted mittens.


Ohje: peruslapaset 40 silmukalla, huovutettu pesukoneessa.
Lanka: Sandnesgarn Tove ja Smart
Puikot: 3 mm ja 3,5 mm pyöröpuikot

Pattern: basic mittens, 40 sts. Felted.
Yarn: Sandnesgarn Tove and Smart
Needles: 3mm and 3,5mm circulars

Aloitin näiden neulomisen noin viikko sitten ja olin etukäteen päättänyt kirjailla niihin norsut. Eihän norsun kirjaileminen niin vaikeaa voi olla. Selvisi että voi, ainakin minulle. Purkuun meni. Se jälkeen yritin tehdä sekä pupu-, auto- että koiralapasia ja joka ikinen kerta meni jokin pieleen ja jouduin purkamaan kirjailut pois. Kärsivällisyyteni (mikä se on?) oli loppunut jo ajat sitten, joten päädyin lopulta yksinkertaiseen lumihiutalekuvioon. Siitä tuli ihan kelvollinen.

I started knitting these about a week ago and had the idea of elephant mittens. How hard could it be to embroider an elephant, I thought. Well, it was hard for me and soon I gave up the idea. After that, I tried to make bunny mittens, car mittens and dog mittens and they all failed. My patience (if there is any) was gone and finally I just embroidered some simple snowflake motifs and they look good enough.

Tämä valokuvamalli oli rauhallisempi kuin poikansa. Miehelle sukat Garnstudion Fabelista. Lanka oli juuri niin pehmeä ja mukava neulottava kuin sanotaan.

Socks for my husband. The yarn was just as soft and pleasure to knit as I had heard.

Sekä perinteiset tiikerisukat, tällä kertaa esikoiselle joka oli toivonut niitä jo pitkään. Keskimmäinenkin on tilannut jo parin.

And once again, tiger socks. This time for my first born. I have to make one more pair, because my younger daughter wants to have tiger feet also.

4 thoughts on “Ei ole mitään neulottavaa

  1. villapeikko says:

    midori, kiitos tosi paljon!:) Siinä oli noi eläimet just sopivassa mittakaavassa, riittävän pieninä. Kävin laittamassa ohjeen kirjanmerkkeihin heti, ettei vain ehdi kadota tai unohtua. Kiitoskiitoskiitos! :D

  2. Midori says:

    Lapasista tuli kivat, ja tiikerisukat on aina yhtä ihanat! Mulle tuli mieleen, että jos haluat vielä myöhemmin kirjailla eläimiä, niin mä tein viime keväänä Bedtime Story -nimisen vauvan peiton, jossa oli aika hyvät kaaviot norsun, pupun ja parin muunkin eläimen kirjailemiseen. Linkki ohjeeseen löytyy blogistani.Mukavaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s