Peekaboo Mittens

Peekaboo Mittens
Ohje: Peekaboo, helmikuu 2007 MagKnits
Lanka: Titan Wool Winner kaksinkertaisena
Puikot: 3,5mm

Pattern: Peekaboo from MagKnits february 2007
Yarn: Titan Wool Winner double stranded
Needles: 3,5mm

Peekaboo Mittens

Näistä lapasista tuli mieleen ostos-tv, jota tuli usein katseltua vuosi sitten kun vauva valvoi yöt. Siinähän on yleensä pieni videoleike siitä, miten aikaisemmin kaikki oli huippuhankalaa ja sen perään uusi siitä, miten ihmelaitteen jälkeen kaikki alkoi sujua helpommin.

These mittens reminded me of a home shopping channel that I was watching about a year ago, when my baby didn’t sleep at night. They always show you how hard it was to do something before this magic item came to rescue.

Peekaboo Mittens

Peekaboo Mittens

Enää ei tarvitse etsiä avaimia takin taskusta vauva kainalossa ja hanskat hampaissa. Eikä tarvitse ottaa käsineitä pois pojun turvaistuimeen laittamisen ajaksi ja metsästää niitä sitten pitkin auton penkkejä ja lattiaa. Voi jopa ottaa valokuvia ulkona, eikä tarvitse samalla jäädyttää sormia. Ihan huippulapaset siis! Tavalliseen ulkoiluun valitsen kuitenkin ihan perinteiset paksut lapaset, koska tosiasiahan on, että näissä kurkistuslapasissa on isot reiät joista kylmä ilma painuu sisään viivyttelemättä.

Everything is much easier with these mittens: looking for the keys in my pocket (holding the baby at the same time), placing the baby to his car seat without taking off my mittens and losing them somewhere in the car, etc. I can also take photos outside wihtout getting my hands freezed. So these are some awesome mittens! For the playing in the snow- kind of activities I’m still wearing my usual mittens, because the peekaboo mittens have a hole for the snow and cold air to sneak in.
Peekaboo Mittens

15 thoughts on “Peekaboo Mittens

 1. villapeikko says:

  Moi,Magknits on todellakin kadonnut, hyvä pointti. Se ohje löytyy nykyään Ravelryn ilmaisohjeista, vaihdoin jo linkinkin siihen. Jos et ole Ravelryssa, niin ohjeen tekijälle voi varmaankin jättää viestin hänen blogiinsa jonka osoite on http://pensivefrog.com/Hän varmaan lähettää s-postitse ohjeen niille, joilla ei Ravelry-tiliä ole.

 2. Anonymous says:

  Moi!Onko sulla näihin ohjetta, kun tuota sivustoakaan ei enää ole, missä ohje on ollut. Oma järki ei taida riittää pohtimaan että miten nämä on tehty…

 3. Pibu & Tinde says:

  tämäpä sattui..Pibu haluaisi hanskat joista saisi näpit esiin. Näin Porvossa sellaiset, armeijan liipaisin hansikkaat -mutta enpä osaa niitä tehdä (ei ole ohjetta ja ilman ohjetta en ainakaan osaa).Nuo sinun lapasesti saattaisivat ajaa saman asian, joten tuhannet kiitokset!! Nuo Lapasesi on mainiot!hauskaa joulun odotusta sinne :) Tinde

 4. gray la gran says:

  oooh! i might have to bookmark and try these mittens. i love mittens, but i don’t love their usual (non)function.and (unfortunately) it just doesn’t snow here, so i don’t have to worry about getting snow into the slit! whaaaa!ps. your cph is beautiful!

 5. Megan says:

  I’m so glad you like the pattern! I had a lot of fun designing it, and it’s great that they’re making your life easier in the wintertime. :)

 6. villapeikko says:

  tytti, kiitos! Mua viehätti näissä just helppo ja nopea toteutus ja se, että sormet saa helposti esiin ja piiloon. Ovat jo kerran olleet koekäytössä ja toimivat :)tiina, kiitos! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s