Kukkasia!

Markka toi iloa päivääni! Juuri silloin kun arki alkoi ahdistaa ja piristys oli tarpeen.
Iso Kiitos!

Mietin, kenelle kymmenelle jakaisin tämän eteenpäin, kävin suosikkilistaa läpi, enkä osannut päättää. Joten osoitan tämän kaikille blogissani vieraileville, ilman kanssaneulojia tämä olisi aika yksinäinen harrastus. Olin tässä muutaman päivän ilman nettiä ja jopa neulominen kärsi! Kun ei ollut sitä jakamisen iloa eikä uusia ideoita.

Markka made my day! Thank you!

Neulomisasiaa myös:
and about knitting:

Embossed Leaves sukat ovat valmiit, valokuvausta vailla. Olen myös aloittanut Retro Rib-sukat Favorite Socks-kirjasta sekä hunajakennopipon Newfoundlandin lapasista tutulla mallikuviolla. Niistä toivottavasti lisää lähipäivinä. Hauskaa viikonloppua!

I’ve finished Embossed Leaves socks. Now I have to take photos of them, let’s hope there will be enough light. I’ve also started Retro Rib Socks from Favorite Socks and a hat with honeycomb pattern. The same (or almost the same) pattern as in Newfoundland Mittens I made last year. Hopefully I’m able to blog more about these soon. Have a wonderful weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s