Piristystä monella tavalla

Rakastan näitä! Niistä tuli ihanat! Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut huovutettuja lapasia, kaikki olen tehnyt muille, enkä edes tiennyt kuinka ihania sellaiset ovat. Oih ja voih, miten voi lapasparista tulla näin onnelliseksi!

Oh how I love these! They’re wonderful! I have never had a pair of felted mittens for myself, I’ve always made them for others. I didn’t even know how wonderful they are. How can a pair of mittens make one so happy!


Ohje: Tumput, Susannan blogista
Lanka: Sandnesgarn Tove, 1 kerä
Puikot: 3mm

Pattern: Mittens from Susanna’s blog
Yarn: Sandnesgarn Tove, 1 ball
Needles: 3mm

Mainio ohje, nopeasti valmista, hyvin istuvat lapaset ja Tovehan on parasta lankaa sellaiseen. Huopuu niin kauniisti!

Good pattern, easy to make and Tove is one of the best yarns for this. It felts so beautifully!

Mietin koristelujakin, mutteivät nämä sellaisia tunnu tarvitsevan. Olkoot ilman.

I thought about adding some decorations, but they really didn’t need any.

Ja pitäähän sitä itseään piristää, etenkin kun on ollut reilun viikon kovassa flunssassa ja kuumeessa. Neulominenkin on kärsinyt kun olo on ollut niin kipeä. Neulekirjoja! Kaksin kappalein. Molemmista löytyi monia juttuja jotka olisi tietysti pakko neuloa nyt heti paikalla.

And I bought some knitting books. I’ve been down with a flu for over a week now and I really needed something to cheer me up. I love those books and I already found several projects that I’d like to start right about now.

Olen neulonut myös kolmioita. Monta kolmiota. Ilmoitin tytöilleni käsillä olevasta Project Spectrumista ja että minulla on oranssia Smartia josta joku voi saada jotain jos haluaa. Tässä toteutetaan 7v neulesuunnittelijan toivetta.

I’ve been knitting triangles. Many triangles. I told my girls about Project Spectrum and that I had enough orange Smart to make something for someone if they want to. Here I am, knitting something that my 7 yo has designed.

13 thoughts on “Piristystä monella tavalla

 1. villapeikko says:

  tiina, kiitos! knitting naturehan se :) Tosi ihana ja erilainen kirja, suosittelen!sini, kiitti! toivottavasti pystyn pian kertomaan tuosta oranssista. Suunnitelmat ovat muuttuneet jatkuvasti, sen takia en ole vielä tarkemmin kertonut :)heinis, kiitos! kokeilin tänään lapasia ekan kerran ulkona ja lämpimät olivat :)

 2. Heinis says:

  Voi, pitänee minunkin tehdä itselleni tuollaiset Tove-lapaset, näyttävät tosi kauniilta ja ovat varmasti lämpimät! Neuloin ja huovutin lapsilleni jouluksi Fritidsgarnista, ja niistäkin tuli mukavat. (En vain ole rohjennut huovuttaa koneessa, mutta hyvinhän tuo näkyy onnistuvan.)

 3. villapeikko says:

  tiina, kiitos! Mä en ole valitettavasti vielä päässyt testaamaan lapasiani ulkoilmaan. Tänään on ollut niin paljon parempi päivä että jos huomenna vaikka uskaltaisi vähän ulkonakin käydä :)tupuna, huovuttaminen on kivaa, joskin pesukonehuovutus kieltämättä hiukka jännittävä :Dannikainen, kiitos! Parempi on joo :)

 4. Tupuna says:

  Kivan näköiset lapaset ja se, jos ovat vielä hyväntuntuisetkin:)Viikonloppuna oli puhetta huovuttamisesta johon täytyi todeta osaltani, että on jäänyt vielä koklaamatta, mutta ehkäpä joskus sitäkin.

 5. tiinaf says:

  Kauniit huovutetut lapaset! Tovesta tuleekin ihanan ohuet ja pehmoiset tumput. Jämerämpiäkin huovutettuja lapasia saa vahvemmista langoista.Tiedätkös, minulla palalee näpit ihan hirveästi näillä pikkupakkasillakin/plussakeleillä, ja nuo huovutetut (Novitan Huopasesta)on oikeastaan ainoat, joissa sormet pysyvät kohtuullisen lämpöisinä. Paranemisia sinne sinulle ja minäkin jään odottamaan tyttären aurinkoista neuletta…

 6. villapeikko says:

  stella, kiitos! Lapaset ovat tosi mukavat. Luulin huovutettuja lapasia jotenkin “kovemman” oloisiksi, mutta iloinen yllärihän nämä olivat :)Ja kiitos parantumistoivotuksista! Eilen ja tänään on ollut jo hiukan parempi päivä ja vähemmän kuumetta. Jospa tämä tästä!tiinar, kiitos! Olen ihan höpsön ihastunut niihin :)heidi, jep, sama lapsi kyseessä :D Kerron lisää, kunhan saan tuon vähän pidemmälle. Tällä hetkellä se näyttää neulottaessa ihan auringolta.

 7. Stella says:

  Ihanat nuo huovutetut lapaset – ovat varmasti mukavat kädessäkin ;) Ja oranssi neulomus näyttää mielenkiintoiselta :oToivottavasti tauti alkaa jo olla selätetty kuuman juoman ja neulekirjojen voimalla :) Jaksamista ja parantumista sinne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s