Aloitusmaniaa/ Startitis

Startitis

Viisurinpoistosta toipuva tarvitsee neuleterapiaa, pakko siis aloittaa uusia kivoja urakalla.

It’s startitis time.

Drops cardi

Ensin aloitin simppelin jakun Garnstudion ohjeella. Aluksi tämä ohje ei puhutellut minua lainkaan, mutta nähtyäni Ravelryssa monia upeita toteutuksia siitä, halusin myös neuloa tämän. Perusneuleelle on aina käyttöä ja tämä vaikutti jotenkin erityisen ihanalta. Lanka on Dropsin Alpaca, jota ostin paidallisen verran ihan vain turkoosiin väriin hullaantuneena.

First, I casted on for a simple cardi from Garnstudio. I’m using the yarn that pattern calls for, Drops Alpaca. I bought it some time ago, just because of it’s color. I didn’t pay much attention to the pattern at first, but after seeing many beautiful versions in Ravelry, I felt I had to knit one. After all, there’s always a place for a basic cardigan in woman’s wardrobe.

Evening Stockings for a Young Lady in progress

Seuraavaksi aloitin polvisukat puseron vastapainoksi. Ohjeena jo pitkään jonossa keikkunut Evening Stockings for a Young Lady “Knitting Vintage Socks”-kirjasta. Lankana Teetee Kamena, joka ei ole kyllä varsinaisesti sukkalanka, mutta nämä ovatkin hienostelusukat. Tämäkin lanka on värin takia ostettu. Taidan eksyä lankakauppaan värikaipuupäivinäni.

Next, I started Evening Stockings for a Young Lady from “Vintage Socks”. This pattern had been in my queue for so long. The yarn is Teetee Kamena, not exactly a sock yarn, but these aren’t basic socks either. I bough this yarn because of color too! I guess I usually go to my LYS, when I’m in need for color.

Twiggy Tunic in progress Twiggy Tunic in progress

Kolmanneksi äkkiäpakkosaadaprojekti Twiggy Tunic. Lankana Garnstudion Eskimo. Kirjan ostin jo aikaisemmin tänä vuonna, mutta kotona ei ollut sopivaa lankaa oikein mihinkään kirjan neuleista. Tänään kävin sitten nopeasti hakemassa Eskimoa kun se kerran näytti tismalleen sopivan tälle ohjeelle. Pidän muutenkin tästä kirjasta. Mietin pitkään, mikä mulle tulee näistä neuleista mieleen ja tajusin sitten. Nukenpuserot. Nuket kun ovat pieniä, niin niille tehdyissä neuleissa on yleensä ylikokoiset silmukat ja valtavat napit. Kuten näissä neuleissakin.

My third new project would be Twiggy Tunic from Twinkle’s Big City Knits. I love this book. I knew these knits resembled me of something but I couldn’t figure out what it was. Then I finally realized – doll sweaters! These large stitches and huge buttons – just as these doll sweaters I made for my dolls when I was little.

5 thoughts on “Aloitusmaniaa/ Startitis

  1. villapeikko says:

    weirdrockstar, kiitos ja Hyvää Pääsiäistä sinullekin! :)tiinaf, kiitos! Tuo jakku on näistä tosiaan se haasteellisin, toivotaan parasta! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s