Purkuvirkkuu-virkkuupurku

Baby Doll Dress, bodice finished

Mekkosen yläosa on valmis. Lukuisten purkamisten ja uudelleenvirkkausten jälkeen. Ensimmäinen iso virkkaustyö ei ihan yhtä helposti suju kuin neulominen, mutta koen virkkaamisen silti jo ihan hauskana ja jopa rentouttavana. Purkaminenkaan ei niin paljon haittaa, kun sen jälkeen on poimittavana vain yksi silmukka, ei sataa.

I’ve finished the bodice of my babydoll dress. The first big crochet project has not been as easy as knitting but I still find it pretty fun and even relaxing. I’ve made many mistakes and fixed them, but frogging isn’t that bad when you have only one stitch to pick up after that, not a hundred.

Baby Doll Dress, sleeve detail

Hihoista tein aluksi vahingossa kahden mallikerran verran liian pitkät. Huomasin sen, kun vertasin omaa mekkoani kuvan mekkoon ja ihmettelin, miksi ne näyttävät niin erilaisilta.

I made the sleeves two repeats too long at first. I noticed it after looking at the picture in the magazine and wondering, why they look so different.

Rowanspun 4-ply

Ostin viikolla lankaa. Ihanaa lankaa Cucumberpatchin alesta. Rowanspunin 4-plyta kahdessa eri sävyssä, jade ja squirrel. Molempia paidan verran, laskettuna kaksinkertaisena neulottaviksi, kuvassa siitä johtuen vain osa langoista. Jospa tekisi nyt sen aikuiskoon Tomtenin. Tai sitten jotain muuta. Kauppaa täytyy ihan erikseen kehua, hurjan nopeita, parissa päivässä perillä. Sopii mulle!

I bought yarn, wonderful yarn from Cucumberpatch sale. Rowanspun 4-ply in two different colors, jade and squirrel. I bought it twice as much as needed, because I’m planning to use it double stranded. Maybe I will finally make the adult Tomten for myself. They’re so fast at Cucumberpatch, the package came in couple of days!

8 thoughts on “Purkuvirkkuu-virkkuupurku

  1. villapeikko says:

    markka, no niin on :D virkkaustyö on myös helpompi heittää nurkkaan jos pitää pinkaista extremelajeja harrastavan 1 v:n perään ;)vilma, juu ei mitään paineita :D Ehkä musta kehittyy vielä pikavirkkaaja.liina, kannattaa kokeilla, ihan vaikka vaihtelun vuoksi! Nuo Rowanit oli metrimäärään nähden kyllä älyttömän edullisia vaikka laskisi kaksinkertaisena neulottaviksi niin silti. Ja ne vyyhdit on niiiiin suloisia :D

  2. Vilma says:

    Voi vitsi mä en malta odottaa että tuo mekko on valmis! Ihana väri ja kaikki. Ei mitään paineita, mutta oi ole nopea! :D

  3. Markka says:

    Oh, tossa on kyllä virkkauksen ilo. Purkaminen on niiiin paljon helpompaa.Ja mun mielestä virkkaustyötä on paljon helpompi kuljettaa mukana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s