Wicked

Wicked
Ohje: Wicked, Zephyr Style
Lanka: Jaeger Extra Fine Merino Aran 276 g
Puikot: 4,5mm

Pattern: Wicked from Zephyr Style
Yarn: Jaeger Extra Fine Merino Aran 276 g
Needles: 4,5mm

Sittenkin! Päätin rutistaa Wickedin valmiiksi ja siitä tuli hyvä! Se ei nyt ollut välttämättä kovin mielenkiintoinen neule, saatikka haastava tai jotain uutta opettava. Sen sijaan se on niin minua, tismalleen minua!

I finished it after all and it turned out so good! This wasn’t an extremely interesting, nor challenging knit and it didn’t teach me anything new. Instead it was so me, exactly me!

Wicked

Muokkauksitta en päässyt. Raglanlisäyksiä tein oman kroppani mukaan ja vyötärömuotoilut myös. Alareunaan tein aluksi helmineuletta kuten ohjeessa, mutta en sitten tykännyt miltä se näytti ja vaihdoin samanlaiseen palmikkoresoriin kuin kauluksessa ja hihoissa.

I did 15 raglan increases, which falls between the smallest and second smallest size. At first, I made the bottom edge just like the pattern calls for, in seed stitch. I didn’t like how it looked and switched to the crossover ribbing instead.

Wicked, the pocket

Seuraava projekti täytyy saada alulle ja pian, koska eioomitäänneulottavaa-olo on pahempi kuin pms. Se on sellaista hermostunutta nykimistä, lankojen penkomista sekä epämääräisiä laskelmia. Lankojakin olisi. Taannoin esittelemistäni tweedlangoista olen ajatellut jotain palmikkoista tai sitten Sunrise Circle Jacketia ihan sen takia, että sen tekoprosessi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pyöreät helmat eivät muuten niin kauheasti puhuttele. Tai sitten jotain kivaa kesäksi tai.. en tiedä. Mä en saa nyt mistään otetta. Kevät on kai saanut pääni sekaisin.

I need to start a new project soon, because “Ihavenothingtoknit” feels worst than pms. I’m going trough my stash, going through my patterns, calculating and so on. I have those wonderful tweed yarns I bought recently, a cabled project would be fun. Or Sunrise Circle Jacket, because it seems interesting to knit. I’m not that fond of rounded edges though. Or I could knit something nice for summer or… I don’t know. I just can’t decide. I think it’s the spring.

24 thoughts on “Wicked

 1. villapeikko says:

  öö, en tiedä. Kun mä en tarkkaan muista miltä se maksamisvalikko näytti. Liittyyköhän se siihen, miltä kortilta paypal veloittaa.

 2. pohjis says:

  Kun siellä maksamisvalikossa käsketään valitsemaan maksamistapa, ja sitten voi valita esim. mastercard/eurocard. Liittyykö tämä jotenkin siihen paypaliin? :)

 3. villapeikko says:

  Kiitos kiitos! Ei se tahti itse asiassa niin hurja ollut kun näytti, tuo kun oli maannut keskeneräisenä jo tovin, joten oli helppo neuloa kerralla loppuun kun into palasi :) Nyt saa kyl valmiita odotella tovin kun ei ole seuraavaa projektiakaan päätettynä.

 4. Pibu & Tinde says:

  hei onkohan sun vuorokaudessa enemmän tunteja kun muilla. Sulta syntyy mitä ihanempia luomuksia joka viikko. Ei taaskaan voi muuta kuin ihastella :) hienoa työtä, kaunis neule!

 5. sue says:

  Wicked turned out fabulously and it looks really good on you too. Love the blue! I hope you find something really nice to cast on for next.

 6. huopatossu says:

  Todella upea luomus taasen kerran sinulta olen aivan äimistynyt kun toisilta syntyy kerran viikossa uutta, milloin ehdit käyttää kaikkia? =) Ihana värikin=D

 7. mirzu says:

  Aivan älyttömän nätti! Mulla olis tota samaa lankaa jonkin verran vielä jäljellä, pitäisköhän itekon kokeilla tehdä tuota.. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s