Arch-shaped Socks

Arch-shaped Socks
Ohje: Arch-shaped socks
Lanka: Novita Florica, 64 g
Puikot: 2,5mm

Pattern: Arch-shaped socks
Yarn: Novita Florica (100% wool), 64 g
Needles: 2,5mm circulars and magic loop

Arch-shaped Socks Arch-shaped Socks

Näitä piti kuvata melkein joka kulmasta. Jalassa näyttävät sukilta, tuolin selkänojalla porkkanoilta. Hassut sukkani.

I had to take many photos of these, from different angles. They look funny when hanging on the chair back. Like carrots.

Arch-shaped Socks

Lanka on Novitan Florica, joka oli ihan miellyttävä neuloa, mutta kestävyyden suhteen on suuria epäilyksiä. Mut ei se haittaa. Onpahan syy neuloa uusia.

The yarn I used is Novita Florica, sport-weight wool yarn. It probably isn’t very durable, but that only gives me a good reason to knit more socks.

Arch-shaped Socks
Arch-shaped Socks

Alkuperäisestä ohjeesta menin aika kauas, joten koko sukka on yhtä muokkausta. Näiden neulominen oli vaihtelua ja hauskuutta, väristä nautin myös paljon! Lisää tällaista!

I modified the pattern a lot, because I continued the ribbing all the way down the sock. But it was fun to knit and I really loved this pattern. I’m definitely using it again!

53 thoughts on “Arch-shaped Socks

 1. Oksana says:

  Hey, these are awesome! The orange really compliments the construction. They’re most definitely going into my (enormous) queue.

 2. Rani says:

  I want to copy you! The socks are so cool! I love the different look of the shaping and continuing the ribbing really made the socks beautiful! Hats off to you!

 3. santra says:

  Tässäpä tuli vastaan sukat, joita katsellessa suu loksahtaa auki, :O ja sitten sieltä kuuluu vain ooooooooohhh!!!!! Kiitos, päivä on pelastettu kun näki näin kauniit sukat.

 4. nicole says:

  Such a great pattern, and yours are a beautiful example. I think the modification you made to them really improves them, and the cheery colour is great.And they really do look like funny carrots when off the foot.

 5. Katri says:

  Todella näyttävät ja kauniit sukat! Hassua, että alotin eilen neulomaan sinun karviaismarjapipoasi juuri tuosta samanvärisestä Florica-langasta!

 6. villapeikko says:

  Kiitos!Milliini ja kirsi, mod.ohjetta ei varsinaisesti ole, mutta pystyn kertomaan miten tein, sekä ulkomuistista että sukkia tiirailemalla. Pistäkää vaikka s-postia tai Ravelrypostia kun tarvitte apua :)

 7. milliini says:

  Ihanat, kauniit, mahtavat! Mitähän vielä keksisi mitä ei ole sanottu. Harmi kun on niin muokatut, miten mä saan samanlaiset?

 8. Tess says:

  Ihanat porkkanasukat :)Juu, ei se florica oikein ole sukkalanka. Itse olen kolmet kirjoneulesukat vääntänyt kyseistä langasta. Nuhraantuu ainakin aika äkkiä pinnasta.

 9. berlinBat says:

  Onpa kivat, etenkin tuo resorit-yhteen-kärjessä :) teen itse myös tällä hetkellä samaa ohjetta, yhdistäen childs french socks-malliin ja pohja sileänä, saa nähdä millaiset tulee..

 10. Taija says:

  Tosi makeet ja paljon paremman näköiset kuin alkuperäisessä ohjeessa!Hauska lukea, että joku muukin neuloo sukkia magic looppina :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s