Pieni kiireinen koira/ Little dog in a hurry

Little Black Dog

Pienellä Mustalla Koiralla oli kiire ulos leikkimään. Tiedättehän ne hetket kun kaverit odottavat oven takana ja pihalla pitäisi olla hetikohta, mieluiten jo monta minuuttia sitten. Pienellä Mustalla Koiralla oli mamma koira, joka oli tuttuun vanhemmalliseen tapaan varovainen ja huolehtivainen. Ei siis ollut ulos menemistä varpaat paljaina. Pieni Musta Koira laittoi jalkoihinsa sukat ja tennarit, tai ainakin melkein kaikki sukat ja tennarit. Ei se mamma mitään huomaa, hän tuumi.

Little Black Dog was in a hurry to get outside to play with his friends. You know one of these moments when friends are waiting and you should be out in a minute, or in fact, you should’ve been outside several minutes ago. Little Black Dog had a mommy dog, who was, like all mothers are, careful. No going out with bare feet! Little Black Dog put on his socks and converses, or at least almost all of his socks and converses. Mommy will never notice, he thought.

Little Black Dog

Little Black Dog

Little Black Dog

Little Black Dog
Ohje: oma, Little Black Dog
Lanka: Sandnesgarn Sisu, TeeTee Kamena ja Novita Nalle, pieniä määriä kutakin
Puikot: 2,5mm pyöröpuikko ja magic loop tekniikka

Pattern: my own, Little Black Dog
Yarn: Sandnesgarn Sisu, TeeTee Kamena and Novita Nalle, little amounts of each
Needles: 2,5mm circular needle and magic loop technique

Lisää kuvia tästä pikku kaverista Flickrissa
More pics of this little fella in Flickr

27 thoughts on “Pieni kiireinen koira/ Little dog in a hurry

 1. aura says:

  Ihana! Minullakin olisi tuollaisia turhia jämiä… Tosin löysin jokin aika sitten ehkä kymmenen vuotta vanhan keskeneräiseksi jääneen norsun, joten nuo elukat eivät taida olla se “mun juttu”.

 2. villapeikko says:

  Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Mulle tulee välillä näitä jämälankainspiksiä, tuntuu ihan lomalta neuloa tällaista puseroiden vastapainoksi :)

 3. Johku says:

  Onpas suloinen koiruli. Minullakin olisi tarkoitus tehdä tällaisia kaveruksia kesäpuhteena, siinä onkin haastetta että saisin niistä vain yhtä kauniita.

 4. villapeikko says:

  nasti, kiitos :)makepeace75, tennareita oli hauskaa miettiä ja tehdä :) Kiitos!pitsineule, matki vapaasti :) Tästäkin koirasta piti alunperin tulla mäyris, mutta taitaa olla liian pitkäsäärinen semmoiseen…Ja kiitos kehuista!iinu, kiitän! Tämä kaveri söi aika kivasti sellaiset sukkalangan jämät, joista ei enää sukkia olisi saanut, mutta tällaiseen riittivät just mainiosti. iona, kiitti!

 5. Pitsineule says:

  Oi kuinka ihana pikkuinen hauva! Jos saan luvan, matkin sinua ja teen vähän pidemmän mäyräkoiraversion kaverilleni joka kaipaisi oikeaa koiraa. Vakituisesti muuten seuraan blogiasi, kiitos monista nauruista ja ihastuttavista käsitöistäsi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s